27 Октомври, 2017 07:00 3 411 0

Вашият хороскоп за днес, 27.10.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект.

Телец

Днес бъдете изключително внимателни какво и къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Близнаци

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Рак

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Лъв

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Дева

Днес се предпазвайте от необмислени решения на работното си място. Стремете се отблизо да следите развитието на делата си, дори и да работите в голям колектив, не изпускайте контрола върху нещата, за които само вие отговаряте.

Везни

Днес се опитайте да сте максимално концентрирани на работното си място. Деловите срещи и контакти ще ви носят значителни облаги във финансовата сфера и нови възможности за реализация на амбициите ви.

Скорпион

Ако се появят проблеми на работното място потърсете съдействие от хора, чиито авторитет е безспорен. Наученото ще ви помогне и при следващи подобни случаи. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до обтягане и са възможни раздели.

Стрелец

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Козирог

Днес мнозина от вас ще имат желание да тръгнат на път с надеждата, че по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Търпението ви ще играе решаваща роля за стабилността в емоционален, материален и професионален план. Залагайте на дългосрочните инвестиции.

Водолей

Днес ще се запознаете с обстоятелствата около създал се проблем и ще предприемете нужните стъпки за решаването му. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци, дори и да имате основание за това.

Риби

Днес направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА