28 Октомври, 2017 07:00 3 269 0

Вашият хороскоп за днес, 28.10.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес не се отказвайте от възможността да поемете на дълъг път. Не се преуморявайте и отделяйте достатъчно време за отдих, защото в противен случай рискувате здравословната си форма. Мнозина от вас ще се радват на добри финансови постъпления.

Телец

Денят ви ще протече спокойно, в компанията на вашето семейство. В любовната ви връзка се стремете да постигнете хармония и разбирателство. Не проявявайте излишен инат.

Близнаци

Днес успешно ще се справите с проблеми от битов характер, а през свободните си часове се стремете да сте в компанията на приятели и близки. Отлично здраве.

Рак

Днес ще ви се наложи да бъдете по-пестеливи, ако не искате парите да се превърнат във ваш постоянен проблем. Възможно е мнозина от вас да се разкъсват между чувството си за дълг и желанието да правите това, което ви харесва.

Лъв

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да преценяват добре всеки свой разход, независимо от това колко малък е той. Внимавайте как харчите наличните си парични средства, за да не изпаднете в затруднено положение.

Дева

Днес е наложително сами да осъзнаете, че късмета, който имате в последно време ви дава повече, отколкото можете да мечтаете. Възможно е в обкръжението ви да се появят нови лица, които да заемат важно място в живота ви.

Везни

Днес ще е изключително важно за вас да знаете точно какви ходове трябва да предприемете в личен план, защото рискувате някои страсти да разрушат една дълготрайна връзка. Не си позволявайте да отправяте замечтан поглед извън домашното огнище.

Скорпион

Днес не бързайте с изводите и окончателните решения в личен план. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Бъдете по-милосърдни и толерантни към различните от вас.

Стрелец

Днес ще сте поставени в ситуация, в която е необходимо да направите конкретен избор. Необходимо е да направите преоценка на настоящата си любовна връзка. Премахнете стари проблеми и негативни емоции, свързани с роднини.

Козирог

Днес не правете разходи за покупки, от които може да изпитате финансови затруднения. Мнозина от вас ще планират предстоящи срещи и контакти с роднини, които от доста дълго време не сте виждали.

Водолей

Днес пари няма да ви липсват, но това не означава, че трябва да ги харчите неразумно. Опитайте се искрено да вярвате в собствените си възможности. Избягвайте споровете и проблемите с ваши близки. Проявете съобразителност при осъществяването на плановете си.

Риби

Днес влагайте разум при инвестиране на средства в реконструкции на дом или офис. Моментът е подходящ за трайно обвързаните, тъй като мнозина от вас ще подредят живота си, чрез укрепване на съществуващата любов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА