30 Октомври, 2017 07:00 3 434 0

Вашият хороскоп за днес, 30.10.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Работата ще ви погълне и неволно ще загърбите очакванията на близките си. Но за сметка на това ще подобрите финансовото си положение. Започвате нещо, което считате за добър избор, но следващите дни ще покажат до колко добре сте преценили ситуацията.

Телец

Задачите ви днес ще ви накарат да вземете важни решения. Приемете делово предложение и ще направите наистина добър избор. Бъдете търпеливи към човек, който има различно мнение от вашето.

Близнаци

Едно предложение ще ви очарова с перспективата си и ще ви зареди с повече положителни очаквания. Работете по реализацията на плановете си днес, ще имате шанс да постигнете това, което желаете. Опитайте се да предотвратите ненужен спор, в която неволно ще ви въвлекат.

Рак

С желание ще се отдадете на работата си, както в професионален, така и в личен план. Не допускайте нещо да попречи на намеренията ви. Финансов проблем ще намери скоро своето благоприятно решение и това ще ви помогне да продължите напред.

Лъв

С ведро настроение ще посрещнете едно предизвикателство и това ще повиши самочувствието ви. Предстоят ви перспективни запознанства, ако съумеете да ги използвате така, както ви се иска. Подарете си повече време за себе си, нуждаете се от това.

Дева

Със старание ще се отнасяте към задълженията си и в отношенията ви с околните ще личи доброто ви желание всички да са доволни. За предпочитане е да не обръщате прекалено внимание на дребните неща, съсредоточете се върху по-мащабни задачи.

Везни

Всяка ваша инициатива ще се толерира и ще ви носи доволство. Отнесете се сериозно към личните си ангажименти, старайте се да отхвърляте конкретни задачи. Някои ще получат предложение за допълнителна работа, която може да се превърне и в основна.

Скорпион

Старайте се да решите проблемите, възникващи днес и не отлагайте по стар навик за друг ден. Започнатото сега е основа за бъдещите ви успехи. Ще имате подкрепа, но важно е вашето активно участие и отговорно вземане на решения.

Стрелец

Отнасяйте се с повече търпение към нещата, които очаквате да ви се случат. Не предизвиквайте съдбата, а смирено работете за личното си усъвършенстване. Капризите ви няма да се толерират.

Козирог

С приветливото си настроение внасяте ведрина и спокойствие около себе си, и това ви прави желан събеседник и партньор. Ще се изправите категорично срещу решение, което противоречи на разбиранията ви за морал и бизнес.

Водолей

Ще поемете в свои ръце изпълнението на една задача и с това ще поставите хората около вас в позицията на наблюдатели, а не колеги. Очевидно не ви липсва енергия, но запазете добрите взаимоотношения и не рушете дълго градени връзки.

Риби

Деловата ви активност днес ще ви носи лично удовлетворение. Едно начинание ще ви донесе добри перспективи, но е нужно и търпение. Ще станете интересни за някой, който до момента ви е създавал повече напрежение и по-малко приятни емоции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА