Last news in Fakti

5 Ноември, 2017 01:30 4 566 2

Хана Монтана беше голям товар

  • майли сайръс-
  • певица-
  • хана монтана

Майли Сайръс признава за проблемите си, докато снимаше сериала

Майли Сайръс призна, че е чувствала голяма отговорност, докато е изпълнявала ролята на Хана Монтана, съобщи EW.

Тя изигра ролята на малката певица, опитваща се да живее като обикновено момиче, още когато беше на 13 години. Ролята я направи световно известна и й позволи да развие успешна музикална кариера.

„Харесваше ми да съм във вселената на Дисни. Истината е, че аз не познавах нищо друго. Просто знаех, че искам да правя това, което мечтая да правя. Сега разбирам, че върху мен е бил сложен доста голям товар за дете.

Ти трябва постоянно да си на грим или на гардероб. В същото време балансираш всичко това с училището. Гледам на това като на хубаво време. Беше ми много трудно да балансирам все пак. Изведнъж трябваше да правя разлика между себе си Хана Монтана.

Мисля си, че всичко това може би беше малко грешно. Това нанесе щети на моята психика и на поведението ми като възрастен.

Хората обичаха Хана Монтана, защото тя си беше като истинска. Това обаче беше моя отговорност. Това се забравяше. Аз обаче обичам този образ. Цялата тази музика, концертите и всичко останало. Направих наистина добра музика тогава. Това беше музика за деца, която те обичат да слушат. Тя носеше послания, които бяха наистина полезни. Смятам, че това беше позитивно. Наистина се радвам за това“, заяви Сайръс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    11 0 Отговор
    Тази повече ми харесваше като Хана Монтана.
  • 2 Анонимката

    0 0 Отговор
    Да беше забавен сериал, но за съжаление,когато работиш за Дисни ти лепват образа на принцеса.Тя порастна и реши,че е време да си създаде нов имидж,който беше меко провокативен,но успя да намери правилния път и се върни към себе си.