1 Ноември, 2017 00:00 3 165 3

Клаудия Шифър бе обезсмъртена с нейна собствена кукла Барби (СНИМКИ)

  • клаудия шифър-
  • кукла барби-
  • собствена-
  • модел-
  • 30 годишнина

Клаудия Шифър бе обезсмъртена с нейна собствена кукла Барби.

47-годишният модел продължава да бъде едно от най-търсените имена в света на модата. Тя е била рекламно лице на някои от най-лъскавите световноизвестни марки като Chanel, Versace, Balmain и L'Oreal.

Дори, след като тази година тя отпразнува своята 30-годишнина в модата, Клаудия продължава да изглежда млада, красива и преуспяла. Супермоделът наскоро пусна колекция гримове, публикува книга, с която отбеляза юбилея си и заедно с Aquazzura, създаде колекция обувки, пише Hello! Magazine.

Сега тя може да се похвали и със своя собствена кукла Барби, направена по нейно подобие.

"Развълнувана съм да разкрия, че вече имам собствена кукла Барби, вдъхновена от емблематичната ми фотосесия за Vogue Italia с Елън фон Ънуърт през 1994 г., на която нося една от любимите ми рокли на Versace", споделя германския модел в Instagram.

Барбито с лика на Клаудия Шифър е облечена в златиста рокля, съчетана с обувки в тон, а русата ѝ коса е вдигната наполовина и оформена на вълнички.

Клаудия се присъединява към имена като Ашли Греъм, Синди Крауфорд и Наоми Кембъл, които вече имат кукли Барби, създадено по техен образ и подобие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯКОТО МИНЬОНЧЕ

    1 1 Отговор
    Та тя прилича повече на КИМ БЕЙСИНДЖЪР!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Радо":

    Какво общо има чалгата господине с Клаудия Шифър, за да давате този линк ?