4 Ноември, 2017 07:00 3 863 0

Вашият хороскоп за днес, 04.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес ще сменяте много бързо настроенията и мислите си и ще ви бъде трудно да довършите нещата, които сте започнали. Приятна изненада от страна на семейството ви ще ви накара да се почувствате обичани и ценени.

Телец

Бъдете активни през този ден. Приятел очаква от вас да направите нещо, което за вас няма смисъл, но все пак трябва да изпълните молбата му. Може да постигнете всичко, стига да сте решителни. Не прикривайте чувствата си.

Близнаци

В момента сте по-склонни да се забавлявате, отколкото да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, ако сте отрупани с работа. Поискайте помощ от семейството си, за да се справите с многобройните задачи.

Рак

Ако имате работа за довършване разумно е да я свършите още днес. След това се насладете на заслужена почивка. Обмислете възможни промени в бъдеще, които ще ви дадат повече свободно време и отдих.

Лъв

Не се претоварвайте днес, работата няма да избяга. Моментът не е подходящ за ремонти и промени в домашната обстановка. Дайте си почивка и се отдайте на любими занимания и релакс. Добро здраве.

Дева

Днес е добре да оставите малко време за себе си, така по-късно ще може да се насладите на приятната компания на приятелите си. Не позволявайте на някой да ви излъже. Зарадвайте с подарък или мил жест интимната си половинка.

Везни

Поради напрегнатата седмица все още не можете да се отпуснете напълно и да оцените компанията на близките си. Не отказвайте събиране. Като сте сред хора, ще забравите умората. Някои ще поемат на дълъг път. Шофирайте внимателно.

Скорпион

Днес е твърде вероятно да имате желание да се скриете от света, да си останете вкъщи и да се отдадете на заслужен мързел. Въпреки това не отказвайте пътуване, което ще ви зареди само с позитивни емоции. А може да срещнете и нова любов.

Стрелец

Този ден ще ви донесе много приятни емоции. Ще успеете да приключите с всички ангажименти в срок и в останалата част от деня ще се отдадете на любими занимания. Не допускайте дребни проблеми да ви развалят настроението.

Козирог

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и срещи с интересни хора. За някои от представителите на зодията се очертава път, шофирайте внимателно. Бъдете позитивни и се радвайте на пълноценна почивка.

Водолей

Очакват ви приятни емоции. Не е изключено да имате и малки сплетни, но кой ли ги няма? Отминете ги с усмивка и се порадвайте на всички останали моменти, които си заслужават. Отделете специално време за семейството си и най-вече на децата.

Риби

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и приятни емоции. Използвайте времето си практично и за забавления. Отделете повече време за вашето семейство. Необвързаните в любовта ги очаква приятна изненада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА