Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 10:09 3 530 3

Ангел показа сутиен за $2 млн. преди шоуто на Victoria's Secret (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • лаис рибейро-
  • сутиен-
  • victoria's secret-
  • fantasy bra-
  • виктория сикрет-
  • champagne nights

Лаис Рибейро бе избрана да носи сутиена със статут на бижу на тазгодишното шоу

За моделите на Victoria' s Secret има чест, по-голяма от тази да бъдат избрани за "ангели" - да носят Fantasy Bra (Фантастичния сутиен), "перлата в короната" на екстравагантния моден спектакъл. Тази година честта се падна на бразилската манекенка Лаис Рибейро.

27-годишният модел ще дефилира като "ангел" на Victoria' s Secret за шести път, но за първи път ще носи един от "Фантастичните сутиени". Той се нарича "Champagne Nights" и е на стойност 2 милиона долара.

„Три дни след като ми казаха, че тази година аз ще нося сутиена още не можех да се съвзема. Толкова развълнувана не съм била, а имам дете. Пазих тайната прекалено дълго, но сега вече мога да се похваля“, заяви Рибейро.

Fantasy Bra е направен от сапфири, топази и диаманти с маса над 600 карата. За изработката му са били нужни почти 350 часа. Той е създаден точно по формите на бразилската хубавица, за да пасне перфектно и да бъде бижуто в короната на шоуто на Victoria's secret.

Лаис Рибейро вече позира пред камерите с феноменалния сутиен, като за представянето беше избрала тесни черни дънки с висока талия и сребрист топ, който лесно да разгърне и да разкрие оцененото на 2 милиона долара произведение на бижутерското изкуство.

Рибейро е сред избраните да носи сутиена, като преди нея той е "принадлежал" на Жизел Бюндхен, Кандис Суейнпоъл, Адриана Лима.

Модното шоу ще се проведе на 28 ноември в Шанхай, Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кавал

    10 0 Отговор
    ...иии то голямо чудо ,в БГ е пълно с таквиз черни перли,че и по арни има!!
  • 2 газо

    6 0 Отговор
    Предпочитам това под сутиена.
  • 3 jambazina

    4 0 Отговор
    Ако ще 200 милиона да е, без него ще е още по-добре! Страшна мацка, а дрънкулките са поредната измислица.