Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 16:09 4 794 0

Сам Смит отново накара феновете да трептят (ВИДЕО)

  • сам смит-
  • изпълнител-
  • музикални класации-
  • sam smith-
  • the thrill of it all-
  • нов албум-
  • сингъл-
  • too good at goodbyes

Броени часове след излизането на новия му албум, британецът покори върховете на музикалните класации в десетки държави

Сам Смит отново накара феновете да трептят (ВИДЕО) - 1
Снимки: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Британската звезда Сам Смит (Sam Smith) за пореден път се доказа като талантлив и много обичан изпълнител, превземайки световните музикални класации броени часове след излизането на последния му албум.

В петък, 3-ти ноември, 2017 г. изпълнителят представи своя втори студиен проект, озаглавен The Thrill of It All.

Само няколко часа след официалната му световна премиера, албумът се изкачи до #1 в класациите на iTunes в 57 държави и е стриймван средно 2,9 млн. пъти на ден в Spotify. The Thrill Of It All попадна в топ 50 на музикалните класации в повече от 35 страни.

Сам Смит отново накара феновете да трептят (ВИДЕО)

Пилотният сингъл от албума Too Good At Goodbyes изстреля изпълнителя на върха на редица престижни музикални класации, като освен това дебютира на челна позиция в официалната класация на Великобритания.

Това е шестият сингъл на изпълнителя, който веднага след официалната си премиера се превръща в невероятен хит и оглавява класациите.

Официалното видео към парчето излезе в средата на септември и вече е гледано над 207 млн. пъти в канала на Sam Smith във Vevo.

Вторият сингъл от албума Pray излезе в началото на октомври. Парчето, в колаборация с Timbaland, е комбинация от модерно поп звучене и госпъл музика. Веднага след него дебютира и третият сингъл от албума — Burning.

Три години след излизането на дебютния му албум In The Lonely Hour (2014) Сам Смит е един от най-успешните изпълнители в световен мащаб с над 12 млн. продадени копия на албума и редица отличия, сред които Academy Award, Златен Глобус, 3 награди Brit и 4 награди “Грами”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА