7 Ноември, 2017 12:39 31 774 28

Ути Бъчваров: Отвратен съм от шеф Петров

  • vip brother-
  • шеф петров-
  • ути бъчваров-
  • готвач-
  • съквартиранти-
  • шоу-
  • поведение-
  • отвратен-
  • психиатрична помощ

Шоуменът е на мнение, че колегата му се нуждае от сериозна специализирана психиатрична помощ

Шеф Петров се прослави на шир и длъж с участието си във VIP Brother. Жлъчните му коментари, обидните реплики и подмятания, които топ готвачът не спираше да сипе по останалите участници в шоуто, надменното му поведение и маниерите на свръх егоцентрик, го превърнаха в един от най-обсъжданите, оплювани и в същото време харесвани, участници на шоуто за всички времена.

За времето, което прекара в Къщата, шеф Борис Петров успя да си навлече гнева не само на обикновените зрители, но и на своите колеги.

Мнението си, за безобразното и отвратително поведение на изгонения от VIP Brother готвач, изказа друга родна кулинарна звезда от малкия екран, позната на зрителите от дълги години — Ути Бъчваров.

„За разлика от това голямо недоразумение на нашата гилдия, което в момента участва във ВИП Брадър — шеф Петров, аз съм човек, който обича да изслушва другите. Този еднопланов монолог, от болния от мания за величие човек, който наблюдаваме при него, при мен не съществува“, това заяви Ути Бъчваров в интервю за в. „Уикенд“.

Цялата ни професионална гилдия е тотално разочарована от това недоразумение с ниска хигиена на духа, с речник, който е недостоен за титлите, които обявява, че има, с его, което категорично се нуждае от сериозна специализирана помощ. Този човек ментално е много зле, има нужда от страхотни психиатрични мерки и трябва да ги предприеме незабавно“, сподели мнението си Ути.

Той заяви, че не е разочарован от поведението на Петров, което е видял по време на шоуто, а е отвратен от него. Въпреки всичко обаче, демонстрациите от страна на шеф Петров не изненадали Ути.
„Той винаги е давал сигнали за тази своя мегаломания, за манията си за величие. Съветвам го веднага да отиде при добри психиатри. И тъй като може би не проумява докъде е стигнал, редно е неговите близки хора да се намесят и да му назначат терапия“, посъветва телевизионният кулинар своя самозабравил се колега.

Ути бил впечатлен от търпението, което „съкилийниците“ на шеф Петров в Къщата, са проявили към него. Все пак шоуменът все още не може да си обясни как са издържали на това негово поведение и на всичко онова, което той представлява в действителност.

„За мен той нанесе тежка обида за българския професионален и шоу готвач. Той е позор, същински срам за гилдията! Българските, а и световните готвачи въобще не са като него. Ние сме добри хора. Няма как да правиш хляб и да замесваш тестото с омраза. Не сме толкова зли, лоши и мнителни“, опита се да защити кулинарната гилдия Ути, разграничавайки се напълно от обявения за кулинарен гуру Борис Петров.

„Има си конкретна диагноза за такъв вид държание и мислене“, каза още Бъчваров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 манол

    60 16 Отговор
    Голям е Ути!!!
  • 2 Шрек Петроф

    74 11 Отговор
    Прав е Ути, те с "шеф" Петров си сбутаха шкембетата още в един епизод на "Черешката на тортата".
    Ще е интересно обаче "шефчето", като излезе в цивилизацията дали бързо, ще си спомни, че вече Бай Брадър не го пази с гардове и клаузи в договорите от ошамарване преди да се отвори на някой и да отнесе кютека ? ;)
  • 3 юрист

    55 28 Отговор
    Съгласна съм 100% с мнението на Ути Бъчваров. Дори съм сигурна, че истинският майстор - готвач в заведенията на “шеф“ петров не е той самият, а друго лице- независимо дали е мъж или жена. За втори път подчертавам, че НИКОГА, при никакви обстоятелства, не бих посетила ресторантът му- утре този субект може да предяви претенции, че понеже ме е нахранил добре в собственият си ресторант, за който обяд или вечеря съм си платила със собствените си пари- има правото да ми нарежда как да работя и как да живея. Откровено съм отвратена от този субект и от свръх егото му , от факта, че се изживява като някакво си божество, само защото приготвял храна, която хората си ПЛАЩАТ, ЗА ДА ЯДАТ! Ресторанти в София има , колкото си щеш- той не е нито уникален, нито пък си струва един прост ГОТВАЧ да бъде поласкаван толкова, колкото да се задоволи ненормално надцененото му его! Ако в ресторантът му случайно обядва напр. министъра на здравеопазването, утре простъкът готвач може да има претенции и към него за това, че след като го е нахранил добре в собственият си ресторант, министърът , доволен, сит и задоволен гастрономически, взел, че измислил по-добра система на българското здравеопазване и всичко това, защото , видите ли, обядвал / вечерял в ресторанта на “шеф“ петров....

    Коментиран от #4, #5

  • 4 ибрахим

    53 18 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    майко мила, колко много букви изписа и нищо не каза.
  • 5 дсадсадса

    22 14 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    ко речи?
  • 6 ото

    29 22 Отговор
    Ибрахим когато се научиш да четеш ,ще разбереш
  • 7 321

    52 7 Отговор
    Ммм, да. Покрай разни предавания като мастър шеф и подобни много от лелките и чичковците от кухните, ухаещи на лук и кайма се взеха много на сериозно. Някак си се изживяват като артисти, разтърсвани от гениалните пориви да смесят чубрица с канела и да получат вкус, който би отвратил дори света на смешната висша мода.
  • 8 B52

    27 8 Отговор
    Ами всички такива надути пуяци (и пуйки) се държат по този начин, просто защото някой им позволява, а и медиите по някаква незнайна причина им вдигат фалшивото самочувствие. Колкото и да повече от другите готвачи, каквото и да сготви най-накрая все в кенефа ще иде, така че такова самочувствие по подхожда на човек, който оставя след себе си нещо красиво и трайно, а не л**на, в преносен и буквален смисъл ...
  • 9 Гост

    45 7 Отговор
    '' Няма как да правиш хляб и да замесваш тестото с омраза. '' - браво Ути! Добре казано.
  • 10 Антикомунисt 1

    19 31 Отговор
    Ути и той е същия ганьовец, а шкембето му е двойно по-голямо от това на шеф Петров.
  • 11 Мимоза Харалампиева

    25 9 Отговор
    Хора,критикувайте поведението на Петров а не готварските му умения, защото всички сме консуматори и произвеждаме л.......на.
  • 12 Сандокан

    19 39 Отговор
    Ути ути !! Не спря да завиждаш на Шефа
  • 13 Кака Гинка

    24 5 Отговор
    Големи "шефове" станаха тия готвачи,кой ли им измисли тази титла?! Този изобщо не знам отде изникна (рядко гледам телевизия и никога Биг Брадър),но отвсякъде пищят от него - явно е олицетворение на войнстващата простотия.Добре де,защо са го търпели толкова време? Май за пари всичко е възможно вече...
  • 14 onq s konq

    13 25 Отговор
    Какъвто и да е шефа,ТОЙ НЕ Е ПО-ЛОШ ОТ ПОЧТИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!И още една малка подробност...ВИЕ ГЛЕДАТЕ НЕГО,А НЕ ТОЙ ВАС,което на практика значи че ВИЕ СТЕ КОНСУМАТОРИТЕ/почти безплатно/,А ТОЙ И ОСТАНАЛИТЕ СА ДОНОРИ!...независимо че ще получат хонорар.

    Коментиран от #15

  • 15 юрист

    17 5 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Ами- два- три пъти съм хващала по нов тв предаванията, в които се изявява и той- как ли пък не специално да гледам вип брадър и то- заради... “шеВ петроФ“:D Този постоянно мрънкаше като дърта клюкарка как нямало да готви за другите съквартиранти и сега те щели да видят какво ще се случи, когато той нямало да готви... Като че ли този субект вади парите от джоба си и със собствените си лични спестявания храни по 3 пъти дневно , на порцион и храноден, останалите обитатели на къщата...Поне 50 пъти за тези 3 епизода ми стана ясно, че готварът се счита за най- важният човек там, понеже , видите ли, им готвил храната и това било толкова важно, че всеки бил длъжен да му се подчинява. Смешно дребнаво човече- дори не си струва обсъждането. Просто написах, че искам да знам името на ресторанта му, за да не влизам НИКОГА в него, защото НЕ ИСКАМ злобар да ми приготвя вечерята или обяда, и след като аз си плащам за тази храна, имам правото да избирам кой готвач в кой ресторант да ми я приготви.
  • 16 Атанас

    12 3 Отговор
    Chef-главен готвач.За тези,които не знаят.
  • 17 ЕДИ КОЙ СИ

    21 4 Отговор
    АБСОЛЮТЕН ЗАДНИК.....
    ВЕЧЕ МУ БИХА ШУТА И СЕГА ,КОГАТО Е НАВЪН,ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ИЗЯДЕ ШАМАРИТЕ ОТ НЯКОЙ ДОБРОЖЕЛАТЕЛ....
  • 18 Манчо

    17 1 Отговор
    Този формат с това е гениален. Познаваш някого, като прекрасен артист, певец, журналист, писател и т. н. Влизайки сам в капана на Биг брадър обаче в екстремните условия лъсват истинските му отвратителни черти или обратното, разбира се. Такъв е случаят с готвач Петров. Мисля, че след това му СРАМНО участие трябва за много дълго да се скрие някъде в "дън горите тилилейски ",а ресторанта или да го остави на жена си или да го прекръсти, че сега никой няма да влезне в него.
  • 19 Гост

    1 5 Отговор
    Всички отиват там за пари, то е ясно що за характери имат. И другите покрай самозабравилия се "шефффф" (що ли ми напомня за един филм с Луи дьо Финес?!) бяха същите като него, но прикрити, трайкаха си или си отваряха устата на по няколко рикии...боже събери си вересиите! Това си е чист сеир за народа, хаха, за отвличане на вниманието...
  • 20 впечатлен

    3 6 Отговор
    Точно пък този галеник на съдбата, наречен Ути, да разправя, че е отвратен, звучи нереално. То какво ли в нашата държава отговаря на някаква логика?! Неговото представяне в предишното предаване беше не по-малко отвратително с начина, по който нападаше някои присъстващи там дами, унижавайки ги по всякакъв начин, същевременно ревейки за щяло и нещяло. Дори мога спокойно да заявя, че Петров при цялото си крайно лошо домашно възпитание, чудовищните обиди, които си позволи да изрече, като правеше това без прекъсване, ми е по-симпатичен от Бъчваров, който на всичкото отгоре се гордееше с отвратителното си отношение към животните, които явно за него са само и единствено източник на прехрана. Крайно примитивно и отвратително. Готварското му предаване освен с некадърно грубовато готвене е придружено с крайно отвратително говорене и изглеждащи нечисто ръце. Като цяло досега гилдията не се представя никак добре. Колкото и да си ядосан, никога не нарушавай мярата. Докъде може и откъде нататък е табу. За съжаление българинът никак не е наясно с правилата на доброто възпитание. Петров поне не рева самосъжалявайки се.
  • 21 мима

    5 2 Отговор
    и Ути не по ,,цвете за мирисане,, ,но Петров е отвратителен
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Иванова

    1 3 Отговор
    А Ути,единица мярка за пример! И той не е ,,цвете за мирисане"!
  • 24 Spaikun2015

    4 0 Отговор
    По голям отвратеняк от,,шефа,,напоследък не ми се беше случвало да срещам.Той е един от най гадните тип хора,който не осъзнават голямата вреда от психическия тормоз който налага,подплътен с обиди.В реалния живот много малко хора биха искали да общуват и да го познават.
  • 25 Голяма та сестра

    3 0 Отговор
    Това дребнаво и самовлюбено човече наричащо се шефф трябваше да си тръгне отдавна от шоуто. Немога само да си обясня защо всички се надпреварваха да му се харесат на този самозабравил се готвач?
  • 26 Шеф

    2 0 Отговор
    Дай на простака, власт т.с ефир и му гледай сеира.Кога друг път ще се случи да се появи на екрана? НИКОГА!.........
  • 27 тракторист хулиган

    2 0 Отговор
    тъпото реалити е постигнало целта си.колко народ си е губил времето да гледа тази простотия.
  • 28 руйййй

    0 0 Отговор
    същото...