Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 15:39 3 690 4

Шеф Петров: Извинявам се на всички съквартиранти

  • шеф петров-
  • борис петров-
  • извини се-
  • извинение-
  • съквартиранти-
  • вип брадър-
  • vip brother

Топ готвачът напусна Къщата на крачка от големия финал

"Искам да кажа само едно, извинявам се на всички, които съм обидил в къщата на Вип Брадър." Това заяви шеф Борис Петров, който бе гост в сутрешното предаване "На кафе" по Нова тв.

Главният готвач беше един от елиминираните преди два дни участници, само на няколко крачки от финала на реалити предаването, което приключва този петък.

Въпреки извинението си шеф Петров, заяви, че неговите приятели и близки са с позитивно мнение от участието му в шоуто. Той допълни, че скандалите на които бяхме свидетели в този сезон на шоуто и които бяха причината шеф Петров да е в много обтегнати и лоши отношения със съквартирантите, са били по сценарий, изготвен преди влизането му във ВИП Брадър. Всичко било постановка, актьорска игра.

Не съжалявам, че излязох, защото свърших моята работа там. Някъде тук свърши сценарият ми. В Къщата играх роля и желанието ми беше да изляза малко преди финала" - коментира най-противоречивият играч във VIP Brother тази година.

Коментаторите в студиото на предаването, му припомниха, че не е имало участник, с когото той не се е скарал и когото да не е обидил.

Сред репликите, които топ готвачът отправяше към съквартирантите бяха "Само трима души ще дойдат на твоето погребение", "Свиня мръсна", ''Ще умреш с котките си" и "Приличаш на абориген".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МММ

    28 4 Отговор
    Този беше най-големия простак,който някога съм виждал, а и изключителен комплексар. Едва ли някъде се среща по-противно същество.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 юрист

    12 2 Отговор
    Хайде, хайде- какъвто и да ти е бил договора, ако не ти е заложено отвътре да си такъв скандалжия и дърта мъжка клюкарка, и след като нямаш актьорски талант и не си завършил НАТФИЗ, няма как да “изиграеш„ тази “роля“ така брилянтно! Относно договора- нали нямаш правото да разкриваш част от съдържанието му? Е- честито- току що наруши тази клауза, а това влече след себе си наказания във вид на обезщетение за нарушен договор:) И да си знаеш- разбрах името на ресторанта ти и НИКОГА няма да го посетя, както и ще посъветвам познатите си да направят същото!
  • 4 тъпси

    5 1 Отговор
    голям простак , псуваше и обиждаше на поразия щото го пазеше бай брадър сега ми се извинява , ми не става мойто момче да си мислил като говориш