9 Ноември, 2017 07:00 4 173 0

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес се опитайте да завършите започнатите от вас неотдавна проекти в професионалната област. Премахвайте някои недоразумения в общуването с приятели от близкото минало. Концентрирайте вниманието си върху желанието си да постигнете материална стабилност.

Телец

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Близнаци

Днес внимателно подбирайте своите приятели и делови партньори. Не бързайте с продажба на вещ или недвижимо имущество, тъй като рискувате да загубите солидна сума пари. По-спокойно се отнасяйте спрямо срещаните от вас трудности на работното място.

Рак

Днес очаквайте бури и разногласия в сферата на любовта и чувствата. Сътресенията могат да се окажат сериозни, ако не знаете как да реагирате на недоволството на интимната си половинка. В работата избягвайте нововъведенията.

Лъв

Днес рискованите инициативи започнати от вас през изминалите дни ще ви носят много повече успех. Опитайте се да влагате повече усилия, за да постигнете повече от предварителните си очаквания. Ще се радвате на изобилие в материалната сфера.

Дева

Днес не нарушавайте спокойствието си в професионалната сфера, ако не сте сигурни в целите, които ви се налага да преследвате на работното място. В тази връзка ще ви е трудно да работите в екип. Намерете време и за интимната си половинка.

Везни

Днес фокусирайте вниманието си върху всички тези дела в професионалната сфера, за които до момента не разполагахте с достатъчно свободно време. Опитайте се да проявите самоинициатива при преследване на личните си материални и делови интереси, тъй като с лекота ще постигате желанията си.

Скорпион

Ако се появят проблеми на работното място потърсете съдействие от хора, чийто авторитет е безспорен. Наученото ще ви помогне и при следващи подобни случаи. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до обтягане и са възможни раздели.

Стрелец

Днес не поемайте финансови рискове на работното си място. Внимателно преценете личните си инвестиции, като не пропускате възможността да бъдете обективни, тъй като от изводите ви зависи материалната ви стабилност и за в бъдеще.

Козирог

Днес приемете открито съветите, дадени ви от страна на делови партньори и началници. Пригодете се към външните неблагоприятни условия в професионалната сфера, като демонстрирате присъствие на открит дух и желание за извършване на конкретни промени в начина ви на работа.

Водолей

Днес ще имате желанието да вземете бързи и импулсивни решения относно личния си живот, с цел да се освободите от множеството неприятности, които в последно време не ви дават покой. По-добре ще е обаче да не предприемате нищо необмислено нито на работно си място, нито в личния си живот.

Риби

Днес е наложително да се справите с професионалните задължения, които не търпят отлагане във времето. Необходимо е да бъдете подготвени да поемете по-големи отговорности пред началници и високопоставени особи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА