10 Ноември, 2017 15:45 1 549 2

Още холивудски звезди бяха обвинени в сексуален тормоз

  • луи си кей-
  • джефри тамбор-
  • актьори-
  • скандал-
  • сексуален тормоз-
  • холивуд-
  • комик

Поредните обвинения са насочени към комика Луи Си Кей и актьорът Джефри Тамбор

Още холивудски звезди бяха обвинени в сексуален тормоз - 1
Снимки: shutterstock

Холивуд продължава да се тресе от най-големия скандал в историята на киното, след като режисьорът Харви Уайнстийн бе ибвинен от десетки жени в сексуален тормоз и сексиални посегателства. Бурята, която се завихри около него, се разрастна до невиждани размери, повличайки още известни кинодейци, сред които Кевин Спейси, Дъстин Хофман и Стивън Сегал. Това обаче не е всичко, защото секс скандалът продължава да взима жертви.

Поредните обвинения в сексуални посегателства бяха отправени към комика Луи Си Кей и актьорът Джефри Тамбор, съобщават световните агенции.

Луис Си Кей - един от най-популярните и възхвалявани стендъп комици в САЩ, създател и звезда на шоуто "Луис" и няколко други продукции на телевизия FX и носител на награда Еми, е обвинен в непристойно поведение от 5 жени.

Повечето от тях разказват, че комикът е мастурбирал пред тях. Един от случаите касае "телефонно самозадоволяване". Разкритията им са публикувани в New York Times. Подобно на много други жени, обвинителките споделят, че досега се страхували да говорят публично, опасявайки се, че това ще навреди на кариерите им.

Говорител на Луис Си Кей заяви, че на този етап комикът няма да отговаря на въпроси, както и че през следващите няколко дни ще предостави писмено изявление. Според някои американски издания Луис Си Кей е отхвърлил обвиненията, окачествявайки ги като слухове.

От FX съобщават, че в телевизията не са постъпвали оплаквания срещу комика, но въпреки това възнамеряват да преразгледат отношенията си с него.

Contactmusic съобщи, че от филмовото студио на Амазон проучват твърденията, че актьорът Джефри Тамбор - звездата на хитовата им поредица "Трансродител", се е държал непристойно с бивша асистентка.

Тамбор, който само преди няколко месеца беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, е обвинен от трансджендър актрисата Ван Барнс. 42-годишната Барнс, изиграла ключова роля зад кадър за сериала "Трансродител", е направила разкритието във Facebook.

В отговор на изказванията ѝ Джефри Тамбор заяви, че обвиненията срещу него са фалшиви.

Междувременно стана ясно, че неправителствената организация Жени в киното е открила телефонна линия, предлагаща помощ на жертви на сексуален тормоз в развлекателната индустрия, съобщава АР.

Изпълнителният директор на организацията Кирстен Шафър казва, че откакто се е разразил скандалът в Холивуд, телефоните им постоянно звънят.

Жертвите най-често споделят чувството си за изолация и страховете си от отмъщение, и питат колко ще струва правната страна на разкритията им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Това започва да прилича на епидемия! Мълчали значи, за да "не навредят на кариерата си", извличали дивиденти от унижението си и чак сега се престрашили да извадят нож на умряло куче.Нарочените мъже явно са се държали безобразно,но при тези обстоятелства някакси не мога да изпитам съчувствие към "жертвите" им...