10 Ноември, 2017 20:00 3 667 1

10 неща, които мъжете и жените правят различно

  • мъж-
  • жена-
  • връзка-
  • брак-
  • семейство-
  • двойка-
  • обич-
  • любов-
  • разлики-
  • прилики
10 неща, които мъжете и жените правят различно - 1

Няма съмнение, че мъжете и жените са от различни планети, та дори и от различни вселени. Те правят всичко по различен начин, от жестовете до начина, по който хвърлят топка. Но наистина ли са различни?
Решихме да видим дали наистина жените и мъжете са толкова различни. Може да го забележите и в най-малките неща. Ето ги тук:

1. Избора на поза за снимка
Мъжете се опитват да изглеждат възможно най-големи на снимки. Те искат да заемат възможно най-много място и да покажат горната част от тялото си. Жените, от друга страна, искат да изглеждат малки и елегантни. Те се интересуват от това как ще изглеждат ръцете и краката им.

2. Как държат предмет
През по-голямата част от времето, жените държат тежките предмети отдолу. Мъжете обикновено държат предметите с едната си ръка, дори и когато са тежки, само за да покажат колко са силни.

3. Как показват ръцете си
Повечето жени искат да покажат колко добре изглежда маникюра им и колко чисти са ръцете им, което е причината и да показват гърба на дланите си. За мъжете размерът и целостта са по-важни. Ръцете изглеждат по-големи, ако показваш дланите, а и е по-удобно.

4. Ако трябва да изберат 5 неща, без които не могат на 5-дневно пътешествие.
Нещата, които мъжете и жените избират за пътуване се определят от начина им на мислене и нуждите им. Затова и те избират различни предмети.
Жените имат по-абстрактно мислене и затова могат да предвидят лесно най-различни ситуации. Те постоянно мислят за нещата, които могат да се случат в бъдеще. Мъжете взимат само най-необходимото на момента, а импровизират по-късно.

5. Свалянето на блузата
Мъжете започват от яката, докато жените дърпат страните на блузата. Това е така, защото мъжете използват най-силната част от тялото си: ръцете. Жените използват цялото си тяло.

6. Начина, по който сядат
Жените кръстосват краката си, когато сядат, а мъжете разтварят краката си. Това казва 2 неща:
1) Очевидно, физиологията на мъжете и жените предполага това.
2) Мъжете разтварят краката си, за да покажат, че доминират, докато жените кръстосват краката си, за да покажат скромност.

7. Хвърляне на топка
Мъжете хвърлят тежки предмети с една ръка над главата си. Жените държат предмети с две ръце пред тях и използват цялото си тегло.

8. Кашляне
Дори и тук има разлика. Когато мъжете кашлят, те прикриват устата си с юмрук, докато жените използват дланта си и леко се обръщат настрани.

9. Прозявките
Когато мъжете се прозяват, те отварят уста и използват една ръка. Жените, от друга страна, често използват две ръце, за да прикрият прозявката си, понеже те имат по-малки ръце.

10. Оправянето на косата
Това е лесно. Понеже мъжете обикновено са с къси коси, те ги оправят набързо с една ръка. Жените обаче имат нужда да нагласят всеки кичур и да го поставят там, където трябва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 китайче

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: докато жените кръстосват краката си, за да покажат скромност.

    А за да ги накараш да ги отворят от скромноста им няма и помен !