12 Ноември, 2017 23:32 4 731 4

Коя е д-р Огнянова от ”Откраднат живот”

  • д-р огнянова-
  • откраднат живот-
  • сериал

През 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга "Влад"

Наскоро лекарският екип на МБАЛ „Св. Кирил“ от нашумелия български сериал "Откраднат живот" се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова.

Чаровницата има зад гърба си поредица спектакли, снимала се е в български и международни продукции.

Филмът с нейно участие "Death Race 4: Beyond Anarchy" на режисьора Дон Майкъл Пол е завършен и ще излезе догодина. През 2018-а предстои да я гледаме и в "Писма от Антарктика" на Станислав Дончев.

През 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга "Влад". Година по-късно излезе и нейната "История на малката Вещица, Драконовото зайче и Асо купа". Има и няколко успешни самостоятелни изложби с портрети.

В "Откраднат живот" Диана Димитрова облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите, пише Блиц.

Феновете проследиха старта на една гореща и вълнуваща връзка между на пръв поглед студения доцент Банков (Юлиан Вергов) и неговата подчинена (Диана Димитрова).

„Д-р Огнянова е праволинейна, но не се страхува да поема рисковете на професията и отговорностите, пред които се изправят много от добрите специалисти. Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков“, разкриват от екипа на сериала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прометей

    4 4 Отговор
    Диана, не знам дали ще го видиш.....ПРЕКРАСНА СИ
    НО ти си го знаеш....
  • 2 Soulsavers

    2 5 Отговор
    Познавам я .. невероятна жена,излъчваща изключителна класа.
    Жалко,че не мога да съм с нея,но ..
  • 3 Радо

    4 9 Отговор
    Тоя пък сериал е такава боза откъм сценарий, режисура и т.н., а се мъчат да ни го пробутват едва ли не за номинация за Оскар!!
  • 4 Мария

    4 2 Отговор
    Невероятна,чар и красота