Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 13:23 4 007 4

Рита Ора по хавлия на наградите на MTV (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • рита ора-
  • хавлия-
  • mtv-
  • музикални награди-
  • лондон-
  • поява-
  • певица
Рита Ора по хавлия на наградите на MTV (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимки АР/БТА

Рита Ора е известна с необичайния си стил на обличане, който понякога е толкова ексцентричен, че буди недоумение у околните.

Красавицата успява да изуми модните критици с почти всяка своя изява, но появата ѝ на тазгодишните европейски музикални награди на MTV, сякаш надмина всеки тоалет, който бе избирала да се появи до сега. Тя мина по червения килим облечена в хавлия за баня и с хавлиена кърпа на главата.

Рита Ора по хавлия на наградите на MTV (СНИМКИ+ВИДЕО)

26-годишната певица накара някои от присъстващите да повдигнат веждите в недоумение, но пък успя да привлече погледите, докато крачеше по червения килим и всеки можеше да зърне бельото ѝ.

Рита Ора по хавлия на наградите на MTV (СНИМКИ+ВИДЕО)

Красавицата показа, че не се срамува да се появи разголена и освен дългите ѝ крака, от които бе скрита съвсем малка част, тя показа и още плът, смъквайки хавлията си на някои по-интимни места.

Рита Ора по хавлия на наградите на MTV (СНИМКИ+ВИДЕО)

Рита Ора може и да е нямала време да се облече с гиздава рокля за наградите на MTV, но пък бе успяла да сложи диамантените си бижута, които красяха шията и ушите ѝ.

На церемонията по раздаване на тазгодишните Европейски музикални награди на MTV, която се състоя в Лондон, на Арена Уембли, Рита Ора изпълни хитовия си сингъл Your Song, отново по хавлия.

Рита Ора по хавлия на наградите на MTV (СНИМКИ+ВИДЕО)

Големият победител на вечерта беше Шон Мендес, който се отличи в категориите най-добър изпълнител и най-добра песен и получи статуетки за тях.

Рита Ора по хавлия на наградите на MTV (СНИМКИ+ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2пак

    9 2 Отговор
    Защо ги рита тия ора, па поне като ги риташ па облечи се бе.
  • 2 ритни

    2 1 Отговор
    ейййй каква ненавист значи оди и рита ора , не я срам значи
  • 3 незнайко

    4 0 Отговор
    Това е истината за звездите, даже по хавлия си вдигат рейтинга !!! Уточнение, не се знае колко струва тази хавлия !!!
  • 4 Лост

    3 0 Отговор
    Викам само по хавлия- охх, тя и халат имала!