14 Ноември, 2017 15:19 3 402 4

Тайната подмладяваща диета на Брижит Макрон

  • диета-
  • макрон-
  • брижит-
  • тайни-
  • първа дама

Семейство Макрон са традиционалисти - харесват френски ястия с подправки и билки

Първата дама на Франция Брижит Макрон може и да е на 64 години, но много по-млади дами биха завидели на външния й вид. Тя е баба на седем внуци, която изглежда по-добре в скини джинси и на висок ток, отколкото повечето жени на половината от нейната възраст.

Признание за младоликия си вид Макрон тя получи от самия американски президент Доналд Тръмп. "Вие сте в толкова добра форма", възкликна той на официалното си посещение във Франция.

Повечето хора очакват стройната фигура и неувяхваща красота на Брижит Макрон да са резултат от строга диета на зелени сокове и чай от куркума вместо истинска храна; ежедневни йога практики и редовни козметични процедури.

Но според главния готвач на Елисейския дворец Първата дама на Франция се старае единствено да яде поне 10 вида различни плодове и зеленчуци всеки ден, като същевременно не се лишава от вино и сирене, когато й се приискат.

В интервю за Daily Telegraph той обяви, че като цяло семейство Макрон са традиционалисти, що се отнася до храната. Харесват френски ястия с продукти, които се доставят от места на не повече от 100 км от Париж и с подправки и билки от градините на резиденцията. По думите на готвача виното и сирената, които са били извадени от менюто от президента Никола Саркози, отново присъстват в него.

Единственото изискване на първата дама е 10 вида свежи плодове и зеленчуци, както и никаква вредна храна, разкрива готвачът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    11 2 Отговор
    Излишни четки за Макронката. Никой не би се объркал с годините.
    И по-добре закръглено на 35, отколкото ребра на 65.

    Коментиран от #3

  • 2 Лост

    9 1 Отговор
    Ако я видите гола, ще бягате като дявол от тамян! 😁
  • 3 Ивайло Петров

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "Ироничен":

    ...към "ирониЧЕН" .....от къде ги измисли тези глупости не знам...,че по-добре закръглено на 35,отколкото.....
  • 4 Радо

    9 0 Отговор
    Макрон да не се е опитал и той да скатае казармата навремето, като оня украинеца.