20 Ноември, 2017 13:58 2 180 5

Срам! Обраха гроб заради булчинска рокля (ВИДЕО)

  • гроб-
  • грабеж-
  • сватбена рокля-
  • бижута

Златните бижута били непокътнати

Истински сюжет за филм на ужасите се случи в едно от руските гробища. Неизвестни засега хора са разкопали един от гробовете и са откраднали сватбената рокля от жената, погребана там, пишат руските издания.

Необичайна история е станала през септември тази година в Тула в едно от гробищата, където пазачът откри разкопания гроб на 47-годишна жена. Трупът бил със свалена и отмъкната сватбената рокля, но любопитното е, че златните бижута били непокътнати. От земята стърчала човешка ръка.

Полицията незабавно пристигнала на мястото, а след това дошли и следователите. Жената, погребана на това място, починала през май тази година. До гроба полицията открила лопата, и няколко цигари. Вече всички работници от гробището знаят за ужасната история. Някои от тях се страхуват да говорят с камерата и уверяват, че и по-рано някой вече се е опитвал да разкопае този гроб.

Ръководството на гробището е приписало всичко на кучетата.

Действията на извършителите попадат в обхвата на наказателна отговорност под формата на глоба или арест за период до 3 месеца. Ако престъплението е извършено от група лица, срокът на лишаване от свобода може да се увеличи до пет години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моамар

    8 3 Отговор
    Епа те и там имат роми, сигурно 60-70 % от най-абсурдните руски престъпления са дело я на роми, я на чеченци, таджикистанци и др от централна Азия
  • 2 Брат ми

    3 4 Отговор
    Не е само заради роклята. 100% е имало и нещо за пийване.

    Коментиран от #4

  • 3 +-+-+-

    2 0 Отговор
    Има хора, които се занимават с черна магия, затова им трябва роклята.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Acura 99

    1 0 Отговор
    Това ще е някой от близките който са видяли какво слагат преди погребението.