Last news in Fakti

20 Ноември, 2017 20:00 4 974 4

Какво крият жените от мъжете?

  • жени-
  • мъже-
  • двойка-
  • семейство-
  • връзка-
  • раздяла-
  • брак-
  • тайна-
  • деца
Какво крият жените от мъжете? - 1

Един от най-често срещаните въпроси е Какво крият жените? Кои са нещата, за които не казват на никого. Ами, има няколко такива неща и днес сме ги изброили тук:

1. Проверяват бившите
Всяка жена го прави, независимо кога е настъпила раздялата. Не е чак такъв проблем. Единственият мотив зад това понякога е чисто любопитство. Мъжете също го правят.

2. Хигиената
Когато стане въпрос за това, момичетата могат да бъдат малко мързеливи. Да си го кажем честно, повечето жени чистят и подреждат, когато вече заживеят с мъж. Подобно е и с личната хигиена. Понякога просто нямаш енергия да си миеш косата всеки ден.

3. Парите
Не всички жени ги привлича идеята за екзотична среща и скъпо Ламборгини. Единственото нещо, което всъщност има значение, е мъжът да има стабилна работа и финанси. Всеки иска да има до себе си партньор, на когото да може да разчита.
Жените имат нужда от сигурност, стабилност и радост.

4. Децата
Много момичета откачат когато чуят „Нека си имаме деца“. Бременността не е нещо лесно. Да носиш дете в утробата си 9 месеца е тежък процес. Когато една жена е сигурна, че иска и може да стане майка, ще ви сподели намерението си сама.

5. Лъжите и извиненията
Никой не обича да го лъжат, но жените изтръпват при мисълта, че мъжът до тях може да ги лъже. Бъдете честни и откровени с жената до себе си, защото тя може да прикрива как наистина се чувства.

6. Полагат доста усилия, за да изглеждат добре за партньора си
Ако не бяха мъжете, жените щяха да си стоят в удобните пижами 24/7. Но жените обичат да полагат усилия, за да изглеждат добре за половинката си и колко страхотно е усещането, когато той всъщност го забелязва.

7. Наистина ли са съгласни?
Жените не са луди по всяко едно предложение, което мъжете правят.
Мъже, има мъжки неща, които може да правите само с приятелите си. Да, жените се интересуват от това, което ви вълнува, защото искат да прекарват повече време с вас и ви обичат. Но няма как да харесват всичко, което вие харесвате. Да, една жена би отишла с вас на футболен мач веднъж – два пъти, но това е. Не насилвайте нещата. Жените не винаги са съгласни да ви придружават на всеки мач, колкото и да ви обичат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Под Стре Кател

    23 0 Отговор
    Това: "Проверяват бившите" го разбирайте, че редовно напомнят за себе си на предишните )) и нямат нищо против да ви изтискат живота ако узнаят, че и вие правите същото.
    Предупреждавам, че ако ви хванат - дори и да сте сложили камера с която да и го цопнете в носа как 200 пъти е сваляла чужди гащи, докато ви няма - ОПРАВДАНИЕТО ще бъде, че "Ти отдавна ме знаеш, че съм такава, а аз днеска разбрах, че си боклук!"
    ))))))))
  • 2 Гост с име

    10 1 Отговор
    6 - друг път заради партньора. Правят го за да натрият носа на другите жени.
  • 3 Gost

    11 0 Отговор
    Парите, бившите, всички жени са......
  • 4 Патриот

    0 1 Отговор
    Аз си търся жена с финанси и стабилна работа. Имат квоти навсякъде, където искат и пак търсят пари от мъжете. или поне 99% от жените, като тези бройки не бива да създават впечатление за меркантилност на всички останали.