24 Ноември, 2017 16:09 5 835 12

Топ 7 на най-страшните миски в България (СНИМКИ)

  • мис българия-
  • мис силикон-
  • мис джуки

Тази седмица силно нашумя темата за правилния и грешния избор на Мис по различни конкурси в България. Изборът на тазгодишната Мис България определено допринесе значително за това. Българите се наслушаха на обиди по неин адрес, както и се нагледаха на закачливи колажи, представящи я в не толкова блестяща светлина. Именно затова се обърнахме назад във времето, за да видим, че Тамара Георгиева не е първият и единствен лош избор за Мис, според българското общество. Следните участнички в класацията също са чували и виждали какви ли не негативни определения по свой адрес.

7. Теди Велинова

Жената на известния пластичен хирург д-р Енчев се нарежда в тази класация, защото въпреки кариерата ѝ на топмодел, обществото не иска да я нареди сред най-красивите жени в България.

6. Гентиана Халити

Носителката на титлата Мис Еротичен модел 2012 гордо показва всички оперативни намеси по тялото и лицето си. Въпреки тях, тук отново мнозинството не се съгласява, че мястото ѝ е сред най-красивите българки.

5. Джулиана Гани

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани е силно критикувана, заради количеството силикон по тялото и лицето си. Но пък участието и в Биг Брадър тази година и донесе много нови фенове, които успяха да я видят отвъд намесите. Както каза и самата тя: "Дреме ми на силикона!"

4. Габриела Радославова

По-позната като Мис Джуки, тя сама признава, че цели два пъти е увеличавала обема на устните си. Габриела Радославова се радва на външния си вид, но много хора изразяват негативно мнение за него.

3. Катрин Вачева

Катрин Вачева е срещала какви ли не нарицателни по свой адрес и е била сравнявана многократно с представители от животинския свят. Мис Силикон 2009 признава, че е можела да спечели и Мис България, стига да си е вдигала краката по-често.

2. Антония Петрова

Когато спечели титлата Мис България 2009, Антония Петрова си спечели грозния прякор Мис Крокодил. Тя беше силно критикувана заради външния си вид и затова, че той не приляга на една Мис от такава величина.

1. Анита Мейзер

Най-силното сътресение, което българското общество понесе във връзката с миските, беше именно изборът на Анита Мейзер за Мисис България през 2014. Българите не можаха да повярват, че човек с нейната външност може да грабне титлата за най-красивата омъжена жена в България през 2014.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смок

    49 2 Отговор
    Каквато държавата, такива и миските
  • 2 Пепелянка

    20 2 Отговор
    Държава няма, те миските гледат!
  • 3 К.К.

    29 0 Отговор
    Каква пластика, като дялани с тесла в дърводелска работилница са, сигурно тая нощ само кошмари от други цивилизации ще сънувам.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 сойкаПрисмехулка

    23 1 Отговор
    Попринцип красотата е субективно понятие и всеки има различни критерии. В България проблема е, че не се цени интелигентността и естествената красота, а вместо това се харесва пошлото, изкуственото, перверзното и извратеното. За това няма какво да се чудите на миските. Повечето изглеждат, като порно актриси. Мигли, екстейшъни, гриви, нокти, джуки, гърди и какво ли още не, всичко е изкуствено. Всичко е огромно, несъразмерно и неестествено, далеч от нормалните критерии за красота. Нашляпани са с толкова много грим, който да прикрива недостатъците им, че бихте могли да го изстържете с шпакла от лицата им. Те всъщност все едно нямат лица, а са с някакви маски. Маски, които изразяват нахалство, перверзност и извратеност. И въпреки, че са с маски, то те пак са си грозни, защото един красив човек няма да си причини всичко това. Не случайно се уголемяват устни и се правят муцки, с което хората да си правят подсъзнателни асоциации за уменията нa въпросните "принцеси" в оралните упражнения. С уголемяването на гърдите пък си избиват комплекси. Всичко е толкова цинично и жалко...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дедо Поп

    11 0 Отговор
    Опазил ни е Бог.Hallowen мина.Вещиците закъснели.
  • 9 Алфа Ромео

    6 0 Отговор
    Възможно най-лошия избор са всичките, срамота, толкова красиви и естествени българки има!

    Коментиран от #10

  • 10 Има

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Ромео":

    Но, имат и мозък, затова няма ги видим по конкурси.
  • 11 Диди

    3 0 Отговор
    Всички са от клубът на Франкенщайн.
  • 12 Белийса

    0 0 Отговор
    Никога не съм разбирала защо си правят операциите при български хирурзи. Това е най-голямата анти реклама на уменията им. Погледнете какво правят с пациентите си. Че това е подсъдно! Винаги съм знаела, че Енчев е некадърник и ги прави всички еднакви като гротескни карикатури от някой евтин вестник, но след като видях жена му, се изплаших и то сериозно. Тази жена е ужасяваща. При това е омъжена за пластичен хирург. Не искам дори да си представям колко са били грозни преди тези псевдо подобрения. За бога, та те сега са отвъд грозни, те са страшни. Те са ужасяващи и потресаващи.