26 Ноември, 2017 15:15 23 805 19

Топ 9 на развратните учителки през тази учебна година

  • учителки-
  • секс-
  • ученици

23-годишната заместник-учителка Маделин Маркс от американския щат Охайо е правила орален секс с двама ученици. Случаи, подобни на този, все по-често достояние на обществото. Блиц припомня и други от началото на тази учебна година.

22-годишната учителка по естествознание Хънтър Д. от Оклахома. През ноември 2017 година любовната ѝ връзка с ученик бе разкрита от неговите родители.


40-годишната учителка Йокаста М. от Колумбия. Заплашвала ученици с лоши оценки на изпити, ако те откажат да спят с нея.

24-годишната учителка по английски език от Санкт Петербург. След разкриването на интригите, учителката подаде оставка. Своите отношения тя с младежите не криела и дори публикувала в мрежата снимки съвместни снимки.

24-годишната помощник-учителка Кимбърли Дж. от Уисконсин, САЩ. И двете ѝ 16-годишни жертви са нямали нищо против секс връзките, докато не им писнало.

23-годишната учителка Маделин М. от Охайо, САЩ. Секс връзките ѝ с 17- и 16-годишен младеж се случвали извън пределите на училището.

41-годишната асистент-учителка Сюзън А. от Уилтшир, Великобритания. Тя се е натягала на 17-годишен ученик дори по време на уроците, гладейки го по крака и опитвайки се да го целува.

30-годишната заместник-учителка Жаклин Т. от Флорида, САЩ. Ученичка е имала секс връзка с Жаклин в течение на два месеца. Своите развратни действия те осъществявали в класната стая.

28-годишната учителка Ребека Г. от Тексас, САЩ. Тя е изпращала на осмокласник свои голи снимки от солариум и го е молила да я нарисува.

32-годишната учителка Саманта Ч. от Калифорния, САЩ. 14-годишно момче публикувало клип, в който учителката се разхожда пред него само по риза и долни гащи, а също пие алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    232 1 Отговор
    Ако имаше повече такива учителки нямаше да има отсъствия в училищата.
  • 2 Бесен Язовец

    48 2 Отговор
    1и 2 за мене др.си разделете

    Коментиран от #16

  • 3 Бесен Язовец

    57 3 Отговор
    Едно време избягаме от училище ходиме до секс шопа па купиме за 10 лв.една испанска муха после сок вземеме и някоя касетка от видеотеката викнеме и някоя двойкаджика която и тя избеягала сложиме и мухата в сока и почваме да я гледаме кога ще и се при е.... Ако изобщо и се до е..... а на тия даскалката им скача и после се оплакват.Збъркана работа!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Старата машина

    72 3 Отговор
    Ей,я по-леко нищо не се е случило.Това са учителки и обучават учениците на сексуална култура.Тъпи лапета,трябваше да си мълчат и да си щракат на промоция даскалките.Ама като им го лапаха и гълтаха си седяха.Хайде сега на сухо,да видим кон боб яде ли!Аз като бях на 16г.една напращяла кака на 32г.така,яко ме отвори,цяла нощ секс,после два дни ми трепериха топките.Профисионална работа си беше,купуваше ми шоколадчета,сладкарнички,вечери и т.н.Два месеца,ме изцеждаше като лимон отслабнах с 5кила.После втората ми момиче беше на 19г.пълна скръб,ми тя незнаеше какво да прави с пилето как да му пее и от тогава никога повече не съм се занимавал с маки пикли на моята възраст.ХВАНИ СИ КАКА,ДА ТЕ ОТРАКА.После всяка следваща ми викаше ти си голям любовник,машина.И аз всеки път се сещах за каката която ме обигра да изстискваме максималното удоволствие и двамата партньора от секса.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 коки

    42 1 Отговор
    а бе всичките наред,тея седнали да се оплакват, .аси съединителите
  • 8 OOF

    31 2 Отговор
    Еии тия американки незадоволени
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ловеца на поршета

    35 2 Отговор
    Дай боже повече такива учителки.

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    29 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ловеца на поршета":

    И аз тъй казвам, ама простите американци ги съдят и у пандиза.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Алфа Ромео

    32 0 Отговор
    Пу, що нямаше навремето такива сгодни учителки.....
  • 14 гощо

    22 1 Отговор
    Как нямаше едно време такива учителки!!!
  • 15 Георги

    8 4 Отговор
    Американска деморатична ценност!! Всичко в американците е сбърксно.
  • 16 Чичо Митко Пенев

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Номер 2 си я взимай, ама за първата ша са скараме ;)
  • 17 сойкаПрисмехулка

    3 2 Отговор
    Аз си избирам 22 годишната Хънтър Д. от Оклахома и Публикувано във 23 годишната учителка Маделин М. от Охайо. Ще мърсувам и с двете едновременно.
  • 18 The TRAPPER

    2 0 Отговор
    Абе какви са тези учителки , я ги дайте и 9-те насам ! Аз едно време хванах една моя учителка за д.....то и щяха да ме изключат.
  • 19 Спиро

    0 0 Отговор
    Жълтото Марче.
    Марче, какъв е смисъла от тази статия?
    Дори не съм сигурен че т.нар. "български читател" е изпаднал чак дотам, че да се интересува от подобна ТОП 9 класация.
    Това не е журналистика