Last news in Fakti

30 Ноември, 2017 07:00 4 617 0

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес можете да овладявате положението във всяка една житейска сфера благодарение на богатия си житейски опит. Стремете се сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план.

Телец

Днес използвайте пътуванията по работа и за удоволствие, особено ако те по някакъв начин могат да увеличат финансовите ви постъпления или да подобрят възможностите ви за по-добро професионално развитие. Не се поддавайте на емоциите си.

Близнаци

Днес ще имате възможност да съберете добрите плодове на своите усилия, вложени през изминалите дни, седмици и месеци. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления.

Рак

Днес се предпазвайте от развиване на ентусиазъм, който може да ви подтиква към осъществяването на необмислени начинания в професионалната сфера. Избягвайте импулсивността, защото едва ли ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние.

Лъв

Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. Като че ли с лекота ще съумеете да се нагърбите с отговорности, които ще ви дадат и по-голяма свобода на действие. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. По-голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки при осъществяване на проектите си.

Везни

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които се опитват да се развиват на работното си място, чрез ентусиазъм и изобретателност. Опитайте се да сте максимално находчиви в инициативите, които подхващате. Отделете време и за почивка.

Скорпион

Днес оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Стрелец

Денят ще е успешен за родените под този зодиакален знак, тъй като умело ще се освобождавате от вътрешните си страхове и съмнения. Опитайте да пестите енергията си за начинания, от които очаквате значително покачване на приходите си в материалната сфера.

Козирог

Днес избягвайте рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време да не знаете как да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.

Водолей

Днес не започвайте нова работа, особено ако не сте приключили със старите си ангажименти. Направете всичко по силите си, за да успеете с инициативите си, въпреки страховете от евентуален провал. Не отлагайте да приключите с някои битови проблеми в дома си.

Риби

Днес избягвайте да разчитате на случайности в професионалната сфера. В този случай е по-добре да действате в посока, от която ще получите търсените от вас резултати, но те ще са следствие и на личните ви усилия и трудолюбие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА