4 Декември, 2017 07:00 3 046 0

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на любимите си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си дойде на мястото.

Телец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции и общуване с интересни личности. Използвайте свободното си време за почивка и развлечения. Имате нужда да се заредите с положителна енергия, за да имате сили за новата работна седмица.

Близнаци

Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите стари връзки, а при някои е възможно да се повторят и ситуации от миналото, които очевидно не са били решени.

Рак

Днес не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, наложете си да сте позитивни и с такава нагласа пристъпвайте към всичко, което очаква вниманието ви. Помислете как да се заредите с положителна енергия, за да се чувствате напълно готови за новата работна седмица.

Лъв

Днес наред със задълженията си се погрижете и за себе си, предвид умората и стреса имате спешна необходимост от повече спокойствие, чист въздух, развлечения и хубави емоции. Атмосферата на взаимност ще се отрази положително на настроението ви.

Дева

Днес ще успеете да свършите всички битови задължение по най-бързия начин и ще ви остане доста свободно време. Отдайте се на заслужен отдих и помислете как да се позабавлявате. Храната ви ще е по-добре усвоена, ако е от повече зеленчуци, мляко и плодове.

Везни

Днес се пазете от конфликти, освен, че отнемат от силата ви, може и да се компрометирате сами. Избягвайте гнева и лошите мисли. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Скорпион

Денят ви ще бъде изпълнена с неочаквани новости, приключения и нестандартни ситуации. Вие се справяте с това, благодарение на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Направете приятна изненада на интимната си половинка, за да не се почувства изолирана от вашия свят.

Стрелец

Днес покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще печелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохолни напитки.

Козирог

Денят ви ще бъде изпълнен с много изненади и приятни емоции. Ще срещнете нови интересни личности, ще намерите нови приятели. Необвързаните мога да срещнат голямата си любов.

Водолей

Денят е подходящ за срещи и занимания, които да разширят кръгозора ви и да помогнат за намиране на нови приятели. Пътуване или друго събитие ще сплоти семейството ви. Някои ще срещнат голямата си любов.

Риби

Подходящо време за усвояване на нови знания, самоподготовка и интелектуални изяви. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки. Ще се радвате на добро здраве.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА