30 Ноември, 2017 00:30 33 711 10

Какви сте в секса според месеца на раждане

  • секс-
  • месец-
  • раждане-
  • характер

Родените през април са много страстни, а „майските“ хора предпочитат в леглото да се радват на топлина и уют

Какви сте в секса според месеца на раждане - 1
Снимка: Shutterstock

Астроложката Сузи Кер Райт споделя какво може да издаде месецът на раждане за темперамента ни в интимната сфера, пише Woman.bg. Вижте типичното за сексуалния характер на хората, родени през всеки от месеците:

Януари

Родените през януари са донякъде консервативни, ако става дума за мимолетна забежка. Но щом се влюбят в някого наистина, всички задръжки падат. Януарските хора са едни от най-разкрепостените в леглото, макар и да не им личи от пръв поглед.

Февруари

Тези хора са истинско приключение. Включително и в леглото. Макар родените през февруари да обичат да се забавляват, те предпочитат да го правят с хора, с които са емоционално обвързани.

Март

Мартенските хора обичат да прекарват времето си в леглото (не само за секс), но сексът за тях е много значимо и обвързващо преживяване, затова те се отдават изцяло на партньорите си. Просто не могат иначе.

Април

Родените през април са много независими, трудно е да ги „вържете“ към себе си. В секса са страстни и необуздани, защото са управлявани от Марс. Но хората бързо им омръзват, затова са напълно способни след акта да отпратят безцеремонно партньора си.

Май

Родените през този месец обичат топлината и комфорта. Искат да се отдадат на страстта на копринени чаршафи, сред меки възглавници и на свещи.

Юни

Юнските хора са решени да пробват всички пози на света, защото просто са длъжни да знаят всичко за всичко. Не са толкова зажаднели за секс, колкото февруарските рожби, но обичат да си угаждат. Ако си търсите човек, с когото да си водите мръсни разговорчета по телефона – набележете си "юнски" човек.

Юли

За хубав секс с човек, роден през юли, е важно да сте внимателни и надеждни. За юлските рожби сексът е много значим в емоционално отношение и те искат да го правят с партньор, който ги кара да се чувстват защитени и сигурни. Те са много уязвими и лесно можете да ги засегнете или обидите.

Август

Месецът на крайностите – всичко или нищо. Или ще ви донесе неземно блаженство, или ще е студен като лед. От какво зависи кой от двата полюса ще ударите? От вас. Август не признава половинчати мерки, той иска да получи от партньора си всичко – плюс добавка. Никога не казвайте на августовско чедо какво да прави в леглото – егото му е силно ранимо.

Септември

Дълбоко в душата си септемврийските чада са много страстни, но са свикнали да контролират емоциите си и затова интимните забави с тях не винаги протичат гладко. На тези хора им е трудно да се отпуснат и да се отдадат на удоволствието, но когато това стане, и двете страни в акта ще са повече от доволни. Щом усети, че може да ви има доверие, „септемврийският“ ви партньор ще е готов на всичко.

Октомври

"Октомврийските" хора трябва да познават много добре човека, за да си легнат с него. В леглото пък ще искат всичко да става бавно и деликатно. За октомврийските рожби сексът е удоволствие, което трябва да продължи дълго, те искат не моментен взрив, а дълго и бавно горене.

Ноември

За родените през този месец сексуалните забави са таблица с празни квадратчета, които трябва да се попълнят. Всъщност това важи не само за секса, защото ноемврийските рожби подхождат много обстоятелствено към всичко. „Виждам цел – не виждам прегради“ – това е тяхното мото.

Декември

Тези хора обожават ролевите игри и сложните постановки в секса. Може да не е твърде лесно да започнете постоянна връзка с тях и да ги опознаете добре, но със сигурност ще се забавлявате чудесно в леглото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    6 5 Отговор
    Не е вярно за Октомври бавно аз ще ч....м все пак няма да варим лютеница!
  • 2 гост

    20 5 Отговор
    пълни глупости
  • 3 Лъвица

    5 7 Отговор
    Вени е хипер сексуална!
  • 4 Рама

    2 4 Отговор
    Бааааааа
  • 5 The TRAPPER

    8 2 Отговор
    А бе Вени , Аз съм роден през май , - какви са тези копринени чаршафи и свещи ? Аз го правя навсякъде , и в колата , на полето на язовира в плевнята на село- там е най-готино, в мазето сред компотите , на тавана. И второ ти няма ли малко да смениш темата ? Само за секс пишеш. По цял ден ходя надървен.
  • 6 Някой си там

    0 1 Отговор
    Октомври не е вярно това може да го потвърдя и на практика
  • 7 Анна

    5 0 Отговор
    Аз съм октомври, мъжът ми е март и за двама ни АБСОЛЮТНО всичко е вярно! Все едно за нас е писано! Браво Вени, поздравления за интересната статия!
  • 8 Ах, да

    0 1 Отговор
    Август
  • 9 Вън от чадъра!!!

    3 0 Отговор
    За април характеристиката е просто отврат!!! Необудано и безцеремонно ще го изритам аз и ми е омръзнал още в самото начало!!!
  • 10 Вън от чадъра!!!

    3 0 Отговор
    За април характеристиката е просто отврат!!! Необудано и безцеремонно ще го изритам аз и ми е омръзнал още в самото начало!!!