29 Ноември, 2017 15:23 11 194 2

Брад Пит осъзна, че замяната на Джен с Анджелина е ...

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • дженифър анистън-
  • грешка-
  • най-голямата грешка в живота-
  • обича-
  • бивша съпруга

Актьорът осъзнал това 12 години по-късно

Брад Пит осъзна, че замяната на Джен с Анджелина е ... - 1
Снимки: shutterstock

Изглежда холивудската звезда Брад Пит най-накрая е осъзнал, че решението, да напусне първата си съпруга Дженифър Анистън, заради Анджелина Джоли, е било една от най-сериозните грешки, които е допускал в живота си.

Той стигнал до това прозрение едва сега — 12 години по-късно, когато бракът с втората му съпруга се сгромоляса с гръм и трясък.

Според сайта InTouchWeekly.com, провалената връзка с Джоли дала на Пит доста време за размисъл, в което той се вгледал дълбоко в своите емоции и истинската си същност и сега ги разбира по съвсем нов начин.

Източник, близък до актьора е заявил пред изданието, че звездата от "Z-та световна война" е "осъзнал, че решението да остави Джен заради Анджелина е една от най-големите грешки в живота му."

Брад Пит осъзна, че замяната на Джен с Анджелина е ...

Брад Пит осъзнал колко силно обича бившата си жена, която много тежко преживя изневярата на актьора и последвалата им раздяла.

"Брад продължава да казва на приятелите си, че сега вижда всичко по-ясно", казва източникът.

След раздялата с Анджелина, Брад се срещнал с Дженифър и ѝ се извинил за причинените болка и страдание. На свой ред звездата от сериала "Приятели" най-сетне преглътнала всички обиди и простила на мъжа, разбил сърцето ѝ, твърди сайтът.

Брад Пит осъзна, че замяната на Джен с Анджелина е ...

Междувременно Дженифър Анистън се омъжи за актьора Джъстин Теру през 2015 г., година преди Брад Пит да се раздели с Анджелина Джоли, с която имаха връзка в продължение на 9 години, последвана от двугодишен брак.

Според източника обаче, Пит няма намерение да проваля брака на бившата си с Теру, но ако в даден момент те се разделят, той ще се възползва от ситуацията, за да си я върне.

Брад и Дженифър се венчаха през 2000 година и се разделиха 5 години по-късно, когато русокосият актьор се срещна с Джоли на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит”, в който двамата бяха главни действащи лица.

Брад Пит осъзна, че замяната на Джен с Анджелина е ...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OF

    22 2 Отговор
    НАИСТИНА...УЖАСНА ГРЕШКА......
    ДЖЕНИФЪР Е В ПЪТИ НАД АНДЖЕЛИНА И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ЗА СРАВНЕНИЕ....

    ИМА ЗАЩО ДА СЪЖЕЛЯВА БРАД ПИТ...
    НО И ТОЙ Е ПИЧ И ЩЕ ГО ПРЕЕОДОЛЕЕ....
    ПЪК И НИЩО НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА СЕ СРЕЩАТ ТАЙНО С ДЖЕНИФЪР.....
    СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА....
  • 2 Кака Гинка

    7 3 Отговор
    Поредните свободни съчинения.Достатъчно сапунени сериали има и на когото му харесват подобни истории може да гледа колкото иска,в живота е доста по-различно...