Last news in Fakti

30 Ноември, 2017 15:25 21 047 28

Слави Трифонов съсипа новата Мис България

  • слави трифонов-
  • мис българия-
  • тамара георгиева-
  • титла-
  • корона-
  • ирония-
  • сарказъм

Тазгодишната носителка на титлата Мис България за миг не улови иронията на водещия

Тамара Георгиева, която преди няколко седмици беше наградена с престижната титла Мис България 2017, попадна под атаката на Слави Трифонов, докато беше на гости в шоуто му, но така и не се усети.

Въпросите на водещия, изпълнени със солидна доза ирония, не направиха никакво впечатление на миската. Той започна да я провокира още с първия въпрос, като я попита защо въобще се е включила в конкурса.

Миската със завидно самочувствие и без грам стеснение му отговори: “О, аз винаги съм искала да бъда Мис България. Така ще мога да правя повече добрини и да се включвам в благотворителни каузи”.

На този отговор Трифонов не остана длъжен и ѝ каза: “Глупости! Това са пълни глупости. Ако човек иска да прави добро и да помага, то може да го прави и без тези картони на главата си. Не ти трябва картонена корона, за да си добър и съпричастен човек”.

Водещият обясни на зрителите и новата Мис България, че "картоните по главата" нямат особено значение, като имаше предвид короната, с която е окичена всяка Мис.

Но и тук Тамара не схвана намека, като бързо отвърна: "Ааа, не е картонена. Короната ми не е от картон.”

Увереността на новонаградената миска удари тавана, когато тя започна да говори за себе си в трето лице: “Да, всички говорят за мен. Няма значение какво говорят. Важното е, че съм най-известният човек в страната в момента. Тамара Георгиева е най-известна.”

Трифонов продължи с въпросите към нея, като веднага я захапа за това, че говори за себе си по този начин: “Ти осъзнаваш ли, че говориш за себе си в трето лице единствено число?! Това е много опасно. Започне ли човек да говори така за себе си, значи вече се е побъркал.”

Забележката на водещия не трогна ни най-малко Мис България и разговорът им продължи.

На тръгване от студиото, тя дори обеща на Слави Трифонов да му даде автограф.

Дългият потвърди думите на самата Тамара, като заяви, че тя наистина има "нетипична красота".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    65 104 Отговор
    Не ми пука за Мис България и не взимам отношение по въпроса дали е красива или не и т.н., но защо тоя плешивия се изживява като съдник № 1 в държавата ? Дава оценки на политици, на правителство, на бюджет, на конкурси за красота, изобщо на какво ли не. Защо не си даде оценка, че вече 1) е тотално изчерпан - и той, и екипът му 2) тотално се е самозабравил и 3) е смешен

    Коментиран от #5, #11, #12, #17, #21, #27

  • 2 като гост

    100 25 Отговор
    Иванчо, в момента вие се правите на съдник.

    Човека си е направил оценка и за това шоуто продължава да се излъчва всяка вечер. Омразата явно е на първо място при вас, съжалявам ви.
  • 3 Абе къде е батко

    38 59 Отговор
    Шоуто загива и Славчо трябва да стартира нов проект, А всички знаем че най лесно се КРАДЕ в политиката
  • 4 Реалист

    39 54 Отговор
    Абе тоя недоУЧИЛ УЧИНДОЛСКИ пишман музикант е проект БАРЕКОВ 2 на комунягите. Поне от 5 години превключвам каналите на ТВто щом го мерна.
    Изцепката му че умните и работещите са извън България е върхът. Ами да отива зад граница и там да се "реализира". Алчен селски г.з
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Коки

    25 17 Отговор
    Край няма от вашата злоба пълно е само злобари защо не се разкарате някаде?
  • 7 некойси

    51 7 Отговор
    Не стига че прилича на бухал ами и тъпа и самоуверена колкото си искаш.
    Дойдоха странни времена.
  • 8 сойкаПрисмехулка

    29 1 Отговор
    Станислави какво се прави, ако тая му върже веднага е скочил да жъне. Всички знаем по какви жени си пада, съдейки по миналите му половинки. Иначе, че на тая красотата й е нетипична, за да една средностатистическа красота, то това всички го виждат.
  • 9 Кибик

    40 12 Отговор
    Не гледам предаванията на Слави Трифонов, но изгледах това интервю. Първото ми впечатление беше, че Слави е доста дървен водещ, неподготвен, тромав, липсва му финес, сарказмът му е просташки, което обяснява популярността му сред 80-те процента от народонаселението. Също така може да се спори дали миската не долови намеците му, или просто си беше поставила за цел да не се поддава на дбелашките му намеци. Нито защитавам миската, нито твърдя че е красавица, само отбелязвам че Слави е простак.
  • 10 пръча

    15 9 Отговор
    сега бастуни, Славито е разнебити тая миска бе//тя милата дори не се и усети на моменти как тънко я лъзга дългия... Толкова босо представяне не бях виждал. Ще помага на дега и възрастни..нещо не й повярвах, а останах с впечатлението, че така са й казали да говори, ама звучи толкова фалшивоооооооо.. да ни е жива и здрава кралицата
  • 11 ТАД

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Всички ги даваме тези оценки, но не сме "дорасли" да ни дават по телевизията...
  • 12 ХХХ

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    На мене пък не ми е и смешен! Не съм му гледал ,,шоуто,, поне от 10 години и се учудвам много,че има хора, които още го гледат и коментират!????
  • 13 МТ Гонгаж

    20 1 Отговор
    Глупаво е да каниш някой за да го унижаваш. Можеше със същия успех да я покани на кафе и да и каже какво мисли, ако е толкова опитен и обича да съветва хората как да успеят.
  • 14 гощо

    13 26 Отговор
    Мцката е готина!!! На 24годишна секси мацка!!! Всеки който я обижда и подиграва е комплексиран чикибоец който никога не е имал,няма и няма да има такава секси мацка!!!!
  • 15 Ангел

    7 8 Отговор
    По-скоро този САЙТ разбива репутацията на Слави защото думите които той наистина каза в публикацията са ТОТАЛНО извадени от контекста. Българи, ако искате да видите истината отидете в YouTube канала на Btv и гледайте интервюто и вникнете в това, което се опитва да каже водещият!
  • 16 Гоуст

    9 5 Отговор
    Както красотата е различна за всеки, така и тук могат да се тълкуват нещата по различен начин: ами ако е прекалено интелигентна и умишлено не е паднала на нивото на Слави и да отговори с обида, а просто е замълчала? Всичко е толкова абстрактно...
  • 17 Боляр

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Г-н Никой, замълчи, моля те!
  • 18 Я.Петров

    8 1 Отговор
    Жури от прости хора, ражда прости плодове;) Тя не е виновна, че е проста.
  • 19 МАРИЯ

    8 1 Отговор
    ТИЯ ДВАМАТА ЩО НЕ СЕ ВЗЕМАТ?
  • 20 МАРИЯ

    3 1 Отговор
    ТИЯ ДВАМАТА ЩО НЕ СЕ ВЗЕМАТ?
  • 21 Грую

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Не бе пич, той е от хората, които правят туй що са усетили, че голяма част от масата искат да чуят или видят. Подобно държане и вербален начин на действие се оказва изключително силен коз в България и за много политици като премиерът например, като Барека. Само че засега той го прави само като шоу в медиите и затова толкоз успешно. Поради същата му предрекоха и добро политическо бъдеще, а пък мис-ката ами усети човека, че се промъкна на първото място една такава малко ръбеста и много хора започнаха да си правят кодош и той в този тон усети, че хората това искат - да се посмеят на една мис. Това си ние народецът - завистлив , злобен, сеиржджийски, клюкарски, оплюващ виртуозно, когато му се удаде възможност и който муя дава получава овациите и става проспериращ шоумен, премиер , евродепутат и прочее.
  • 22 Бесен Язовец

    6 0 Отговор
    Изобщо не го гледам това предаване.Гостите от страни ги карат изкуствено да ръкопляскат а водещия се изтърка.
  • 23 Мая

    4 2 Отговор
    Вижте сега. Тази миска е страшно нагла и грозна. Грозна е отвън, грозна е и отвътре. Поведението й е меко казано неадекватно. Типично наглярско на платила си за титлата лигла, която тропа с крак и казва "щом съм платила да съм кис, ще бъда мис и никой не може да ми каже друго". От години знаем че конкурсоте ни са нагласени, но забога едно време ги печелеха наистина красиви жени или поне симпатични, тихи, интелигентни. Тази "миска" е показно колко ниско сме паднали и колкото и да се пъчи и да казва че не обръща внимани на "хейта" по нейн адрес аз мисля че трябва да я е срам, защото не може 99.9% от хората да са на едно мнение, а тя да се хваща за 0.01% платени от нея положителни коментари и да ги размахва като някакво доказателство че е красива, достойна и умна. Аз ако бях на нейно място щеше да ме е срам и да върна короната.

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мари

    1 0 Отговор
    Колко омраза и злоба блика от хората....
  • 26 Ела

    1 0 Отговор
    Винаги ми е било изключително интересно как, когато някой изкаже мнение, несъвпадащо с общоприетото, се намира цяло стадо от псевдо добри душици, чиято единствена аргументация е да започнат отчаян опит да изглеждат умни и добродетелни, като нападат другите, че били злобни. Умеели единствено да плюят, омразата ги била завладяла и тем подобни. Уважаеми морални стожери, измежду всички групи списващи в интернет, вие сте най-жалки и смешни. Жалки сте, защото аргументацията ви е невалидна, защото реално вие се пръскате от още по-черна и опияняваща омраза, но в желанието си да ви приемат за добри и интелигентни, си чупите краката да обвинявате в същото. Жалки сте, защото това е единственото, което може да се зароди в иначе остърганите ви от омраза мозъци. Жалки сте, защото критикувате на повърхностно ниво и вадите заключения от три реда, публикувани нейде из безбрежната мрежа, мислейки си, че сте велики психоаналитици. Жалки сте, защото си умирате да критикувате, но нямате стойностна аргументация. Няма нищо лошо в това да критикуваш. Това, че някой има лошо мнение за нещо, не го прави лош човек. Не всичко може да ти харесва и не със всичко можеш да си съгласен. О и, уважаеми морални стожери, всеки има право на мнение и на това да го изрази публично. Ако ще критикуваш, направи го умно. Аргументирай се желязно, иначе е, както обичате да казвате вие, просто злоба и омраза. Само истински интелигентните хора умеят да критикуват. И както сами разбирате, вие сте същите
  • 27 Белинда Карлайл

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Напълно съм съгласна с Вас. С тази разлика, че аз взимам отношение и съм съгласна със становището на Слави в този конкретен случай. Иначе и аз се питам как така и от къде на къде, този палячо, който не блести нито с талант, нито с интелект, нито с идейност, живее в сладката заблуда, че е морален съдник и стои най-високо над всички. Предаването му е отдавна изчерпано и опошляло. Сам каза на Тамара, че едва ли не е стъпала на пътя на клиничната лудост и се е самозабравила, защото има огромно мнение за себе си, а той е същият. Смята, че има някакво дадено от бога право да съди и да раздава оценки. В шоубизнеса, за да просперираш, очевидно, най-важна е увереността, което обяснява защо се налага да слушаме душевните повърни на редица абсолютно бездарни хорица, погрешно набедени за звезди.
  • 28 Действителност

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Мая":

    Виж какво, "пчеличке" Мая. Ти на тази дама не можеш да и стъпиш на малкото пръстче! Във всяко едно отношение. Тя е великолепна, умна, интелигентна и прекрасна жена. Все качества, за които ти невзрачната и смотаната само си мечтаеш цял живот. Какво да те правим, мечтай си, никой не ти пречи. Обаче не си позволявай да плюеш с мръсната устичка, защото дори нямаш позиция.