3 Декември, 2017 00:30 38 895 18

7 палави секс игри за разпалване на страстта

  • секс-
  • игри-
  • страст-
  • доктор-
  • учител-
  • девственица

По-широкият сексуален репертоар гони скуката и разгаря страстите

7 палави секс игри за разпалване на страстта - 1
Снимка: Shutterstock

Лесно е сексът да стане рутинен – особено предварителната любовна игра. Секс игрите са страхотен начин да внесете в сексуалните отношения с партньора си разнообразие и забавление. По-широкият сексуален репертоар ще прогони далеч рутината, а страстите ще се разгорят с нова още по-мощна сила. Не губете време и започнете да работите върху връзката си, като изпробвате различни палави игри за запазване на страстта:

1. Чичо доктор

Лесно е да се превъплътите в ролята на палава медицинска сестра или вашият партньор - в чичо доктор. В основата на тази игричка е да се съблечете голи и да започнете да преглеждате партньора си (или той вас), като леко го докосвате, колкото да го дразните. От очакването на следващата ви стъпка, партньорът ви ще полудее от удоволствие. Според експертите това е най-добрият начин да внесете повече емоции в сексуалния си живот.

2. Покер

За целта трябва да сте запознати с правилата на покера. По време на играта вие ще губите дреха по дреха, докато и двамата не останете напълно голи. Един от най-важните моменти е да останете с безизразно лице по време на играта, за да може интригата да е по-голяма. Тук обаче не е важно кой ще победи, важна е самата игра. Според сексолозите голият покер предизвиква въображението и ви държи под напрежение преди да стигнете до самия секс.

3. Сляпа баба

Самото заглавие подсказва, че ще са ви необходими превръзка за очи - шал или вратовръзка и поне два свободни часа. За тази игричка е необходимо да звържете очите на партньора си и да започнете да го докосвате по цялото тяло: първо бавно, после малко по-закачливо, докато стигнете до същинската част. Тази игра повдига неимоверно много градуса в леглото, защото, докато очите са завързани, другите две сетива са изострени и чувствеността е в пъти по-голяма. А това води до вулканично изригване накрая.

5. Затворникът

За тази игра ще ви трябват четири шала и по възможност легло с парапети. Завържете ръцете и краката на партньора си за четирите страни на леглото и се пригответе за невероятни преживявания. Вие сте доминиращата в тази ситуация и можете да дразните партньора си по всякакви приятни начини. Чувството, че е беззащитен и в центъра на вниманието, ще го подлуди. А следващия път може да си размените ролите.

6. Строгата господарка

Необходими са ви колан или камшик. За да нагорещите партньора си за секс, освен че ще имате възможност да го нашляпате с въпросните атрибути, е задължително да го накажете и с думи. Можете да го напляскате с ръце. Това е много приятно за тялото, тъй като нахлуването на кръв на това място, ще доведе до горещи тръпки.

7. Учителят

Най-важният момент при тази игра е въображението. Можете да влезете в ролята на девственица и партньорът да ви въвежда в дебрите на секса. Друго, което можете да разиграете, е той да е учителят, а вие студентката и той да ви дава подробни напътствия как да използвате устните и ръцете си, за да го задоволите. Във всеки един момент можете да промените ролите. Според сексолозите това е най-добрият начин да покажете с партньора си кой какво обича и как го обича. Още един съвет от експертите: помолете го по време на орален секс да ви напътства кое как да направите, за да знаете как да го докарате до екстаз.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Снорпион29

    30 7 Отговор
    На стопански двор също може да си играете например жената да е свинята а мъжът да бъде разгонен жребец

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    33 3 Отговор

    До коментар #2 от "Снорпион29":

    Казва се НЕРЕЗ не жребец. А жената свинкя.

    Коментиран от #4

  • 4 Снорпион29

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ти обаче нищо не схващаш нали?
  • 5 50 нюанса герб

    54 5 Отговор
    Ся е модерно на "Премиер", обличаш кожен шлифер, дрънкаш простотии и шлакаш всичко живо наред !
  • 6 ДОКТОР ХАУС

    21 5 Отговор
    ВЕНИ....ОБИЧАМ ТЕ....

    ПРОДЪЛЖАВАЙ С ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ....

    ИМА КАКВО НОВО ДА НАУЧИ ЧОВЕК !!!
  • 7 БайТози

    18 1 Отговор
    Ах Вениий,какъв чичо доктор ще си направим, или пък да си ми учителка А?
  • 8 гощо

    14 2 Отговор
    Я надуй како кавала е любимата ми игра!!!
  • 9 onq s konq

    28 3 Отговор
    Ние с комшииката наи обичаме стоика бобър!А съм и изотзате а тя е заапала черчевето на прозореза и го гризе!

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 похвала

    15 2 Отговор
    Вени, сън не те хваща. Толкова си отдадена на работата си. Всеки ден си с публикация. Браво!!! Вече си обиграна като тези на Околовръстното. Да не им вземеш хляба, ей.
  • 12 Радо

    20 3 Отговор
    Ний със жената най-много се разпалваме като правим компоти и туршии на вилата. Тя се облича само по едно тънко пеньоарче и като се наведе да вземе някой буркан или като се и заети двете ръце, и аз я изненадвам отзад, като я награбя за дупето или гърдите....много туршия направихме таз година, няма да ми стигне ракията.

    Коментиран от #13

  • 13 пиенде

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "Радо":

    Идваме да помагаме .Споко. Де за ракията , де за жената...ми нъл сме хора...ще ти помогнем !
  • 14 Доктор Коки

    6 1 Отговор
    Аз пък , с кожените термометър им мерят температутата
  • 15 Пацо пойзана

    1 0 Отговор
    Четох някъде че един в щатите отишъл на строга господарка и после 3 месеца бил в гипсово корито.така че съм малко скептичен
  • 16 Гадината

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Хахахаха пич тая стойка си заслужава да се пробва с луна че има по големи заби и черчевето нема да и се опре
  • 17 Куро еректус

    7 2 Отговор
    Каквото и да правиш с жена си е скука. Виж, ако е нещо чуждо ....
  • 18 Славчо,

    0 0 Отговор
    Големе незерези сте нре