Last news in Fakti

1 Декември, 2017 16:03 5 602 0

Селена Гомес получи наградата „Жена на годината“ и се разплака (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • селена гомес-
  • жена на годината-
  • разплака се-
  • наградена-
  • billboard-
  • франча райса-
  • дари бъбрек-
  • благодари

Тя благодари на Франча Райса, която ѝ дари бъбрека си

Селена Гомес получи наградата „Жена на годината“ и се разплака (СНИМКИ + ВИДЕО) - 1
Снимки: АР/БТА

Американската звезда Селена Гомес поучи почетната награда на с. Billboard „Жена на годината“, с която изданието отдава чест на Жените в музиката.

Младата изпълнителка имаше силна, но и трудна година. Тя пусна няколко нови песни, продуцира сериал по Netflix, претърпя операция за трансплантация на бъбрек, а в края на ноември беше обявена за Кралицата на Instagram със 130 милиона последователи.

Селена Гомес получи наградата „Жена на годината“ и се разплака (СНИМКИ + ВИДЕО)

Селена беше силно развълнувана, приемайки наградата. В речта си, тя благодари на Франча Райса, която ѝ дари бъбрека си.

„Мисля, че Франча трябва да получи наградата. Тя спаси живота ми“, каза със сълзи на очи Селена Гомес.

Селена Гомес получи наградата „Жена на годината“ и се разплака (СНИМКИ + ВИДЕО)

„Честно, чувствам се невероятна късметлийка и съм благодарна за всичко, което съм получила по време на своята кариера. Винаги съм искала да бъда част от нещо велико и искам хората също да се чувстват така, защото аз обичам хората“, продължи Селена.

„Тази година искам да благодаря на моя екип и на семейството ми, защото те бяха до мен в много трудни времена. Тези хора вярват в мен, дори когато аз не вярвам в себе си“.

Отличията на Billboard "Жени на годината" се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.

През 2015 година Селена Гомес разкри, че се е наложило да се подложи на химиотерапия заради автоимунното заболяване лупус, от което страда. Година по-късно Селена обяви, че си взима почивка от кариерата, за да се справи с паническите атаки и депресията, които са странични ефекти от болестта.

Селена Гомес получи наградата „Жена на годината“ и се разплака (СНИМКИ + ВИДЕО)

През лятото на 2017 година младата певица и актриса се подложи на операция за трансплантация на бъбрек, като донор беше нейната близка приятелка Франча Райса. Трансплантацията се наложила, тъй като лупусът силно увредил бъбреците ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА