Last news in Fakti

4 Декември, 2017 11:39 13 838 16

Страшен скандал се развихри в "Х фактор"

  • х фактор-
  • скандал-
  • саня армутлиева-
  • милена цанова

Участничка се разгневила на ментора си и на вокалния педагог и тръгнала да си ходи. 

Милена Цанова е едно от наистина цветните лица в пети сезон на X Factor. Със собствен стил, красиви очи и прекрасен глас тя успя да спечели доверието на журито в музикално шоу №1 и да завладее сърцата на публиката.

Тя е и една от най-емоционалните сред тазгодишните участници. При последните репетиции тя се разгневила на ментора си и на вокалния педагог и тръгнала да си ходи.

Милена не могла да се разбере с вокалния си педагог и не се появила на репетиция. На въпроса на ментора й Саня Армутлиева защо го е направила, Милена избухнала, врътнала се и просто тръгнала да си ходи. Вбесена, Саня си изпуснала нервите и започнала да крещи срещу участничката.

Случайно или не, изпълнението, което последва, бе изключително слабо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    74 6 Отговор
    Тая па Саня много компетентна се изкара бе.
  • 2 Соня Аработлиева

    41 3 Отговор
    Работя клиенти по домовете
  • 3 гост

    61 8 Отговор
    На това момиче не му трябват предавания, за да стане популярна. Тя пее като световна класа изпълнител. Саня е просто робовладелец и това се твърди от всички, които са имали договорни отношения с нея. Български бизнесмен е тя, това е, източни таланта колкото можеш, прави ги на маймуни, прибери чувалите с пари, после ги им дай трохи и изпълнителите сами ще се махнат.
  • 4 Бургазлия

    10 4 Отговор
    Вени, тук почнахте да пишете неща , които вече са показани по телевизията, нищо ново. Не сте открили все още топлата вода! Напишете наистина някаква новина!
  • 5 Ники

    23 4 Отговор
    Тая Саня е няма такава Пача така ли не можаха да минат без нея ... Децата докато не знаят къде се намират им се връчват да разписват договори ... със яко задължения от страна на изпълнителя и никакви такива от страна на продуцента.
  • 6 ИЦО

    20 0 Отговор
    Направо съм в шок,Венелина е написала материал(верно 10 реда,ма все пак) на тема невключваща сексуални смешки и извращения!
  • 7 Онзи

    11 18 Отговор
    Малката пикла на тате.... като искат да са звезди да видят какъв тормоз е... ако не им хресва Саня - вкъщи е по-хубаво... ако се беше справила с песента на Queen, но за съжаление само да си ексцентричен не става... трябва и да прикланяш глава, когато ти говорят хора с повече опит...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Vasik Atanasova

    23 7 Отговор
    ТАЗИ САНЯ ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗА ТАМ
    ДОРИ РАЗГНЕВИ ГОЛЕМИЯ ГЕОРГИ ХРИСТОВ
    КОЙТО ИЗРИГНА ВЪВ ФЕЙС БУК СРЕЩУ ВСИЧКИ ОТ ЖУРИТО
    КОГАТО ИЗГОНИХА ВЕРЖИНИЯ
    И ТОВА ПАК ГО НАПРАВИ ТАЗИ СМОТЛА САНЯ
  • 10 Саня Армутлиева

    18 5 Отговор
    Стара обувка търси някой да и отпори гьона.
  • 11 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    11 4 Отговор
    ОХ САНЯ.....ЖЕЛАЯ ТЕ.....
    ЩЕ ТЕ СКЪСАМ......
    ТОГАВА НАИСТИНА ЩЕ МИРЯСАШ И ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ....
  • 12 порнаже по тв

    12 5 Отговор
    саня става само за порно филм стил milf и нищо повече :)
  • 13 Погнусена

    9 2 Отговор
    Соня А. е уродливото лице на българския капиталист - робовладелец която с оная си работа открадна някой и друг мъж и бързо изучи и приложи мурафетите им.

    Коментиран от #14

  • 14 FUCK OF

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Погнусена":

    ХАХАХА....МНОГО СПОЛУЧЛИВО СРАВНЕНИЕ...

    ПОЗДРАВЛЕНИЯ
  • 15 чичо

    4 1 Отговор
    Чета "компетентните" коментари и... Абе наистина ли не разбирате, че тия хлапетии са нищо без сериозната подготовка на музикалните си ментори и подкрепата на хора като Саня Армутлиена?!? Вярно, че някои от тях имат талант, но...трябва си сериозна и ежедневна къртовска работа и то с вещ педагог! Пеели били добре! Пеят - като за у тях под душа или на семейни тържества, под блесналите погледи на баба и дядо! Колкото до Саня - ами шеф е жената на най-сериозната продуцентска компания и без нея....просто няма Х-фактор, няма записи, няма реклама.... Само аранжиментите и костюмите няма да могат да си платят хлапетата. Само човек, който никога не е бил част от тая месомелачка може да си мисли, че ей тъй - купуваш от битака едно микрофонче и.... отсреща то дискове, то фенове, то награди.... Тъй че помислете с главите си и това момиченце първо да се научи на труд и на ред, после да започне на пее вярно, а не кота "себе си", да проумее, че боядисаната коса не те прави звезда, а е допълнителен бонус към ДОКАЗАНИЯ професионализъм! Ако не - да си хваща дърмите и.... при братята македонци като спорадичен бек-вокал на техните Х-фактори, каквото правеше и до преди милостта на Саня!

    Коментиран от #16

  • 16 Ники

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "чичо":

    Това което казваш може и да е вярно повечето ... обаче си остава факта че Саня е пача ... и няма никакви инвестиции в изпълнителите .. принципа е ако някой нещо някак си пробие да се знае че има договор там с нея и е заробен ... колко изпълнители минаха оттам всички твърдят че никакъв шанс не им се дава ... защото за да станат завършени звезди трябва да се плаща за много неща ... а тя не плаща за нищо ...