Last news in Fakti

5 Декември, 2017 10:32 1 997 2

Обикновен водопроводчик пее като Андреа Бочели (ВИДЕО)

  • водопроводчик-
  • пее-
  • андреа бочели-
  • опера
Обикновен водопроводчик пее като Андреа Бочели (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

22-годишният водопроводчик Дилън Салиби от Сидни, Австралия, покори интернет с невероятното си оперно пеене, въпреки че през живота си е имал само два урока.

Изключителното изпълнение на арията "Nessun Dorma" от операта "Турандот" на Пучини се случва, докато мъжът работи и не подозира, че е записван от своя приятел и колега, а след това видеото ще бъде публикувано във Facebook и ще стане изключително популярно.

Докато Дилън пее, неговият смаян колега възклицава тихо пред камерата. В края на видеото водопроводчикът с неподозирани таланти се усмихва плахо след като разбира, че е записван.

Пред британското издание Daily Mail Дилън е обяснил, че се е научил да пее като слушал изпълнения на Андреа Бочели и заявил, че е малко смутен от интереса към неговата личност след публикуването на изпълнението му в мрежата.

"Посетил съм само два урока по пеене преди около три години", казва водопроводчикът. "Не пея професионално, само за забавление".

И добавя: "Аз просто пея и на хората им харесва. Веднъж пях пред семейството ми и приятелите и те плакаха и крещяха. Беше страхотно чувство и изживяване. Оттогава по различни поводи като рождени дни ме карат да пея, но аз отказвам."

На въпрос дали би захвърлил сегашната си работа, за да промени професията си, Дилън отговаря - "Аз съм обикновен водопроводчик, никога не съм мислил да се занимавам професионално с пеене".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Талантлив е

    2 0 Отговор
    Сладкиш !
  • 2 Аз съм

    0 0 Отговор
    Не пее като Бочели както е написано в заглавието, но гласът му е добър. Ако някой го поеме може и да излезе нещо от него.