Last news in Fakti

6 Декември, 2017 10:23 3 844 6

Моделка: "Мис Плеймейт е нагласен!" (СНИМКИ)

  • модел-
  • плейбой-
  • плеймейт-
  • мис-
  • корупция

Една от участничките в конкурса смята, че короната е спечелена нечестно

"Нора Недкова спечели по съмнителен начин." твърди една от участничките на тазгодишното издание на конкурса "Мис Плеймейт".

Марешка Глущук споделя пред "България днес", че смята, че конкурсът е нагласен и победителката е избрана предварително по нечестен спрямо останалите момичета начин.

"(Нора Недкова) През цялото време закъсняваше за репетициите, не спазваше нито едно от правилата и беше твърдо убедена, че ще спечели тази корона. Останалите участнички се измъчихме да танцуваме с евтини токчета, а Нора излезе със своите, без да е позволено. Ползваше личен гримьор и фризьор, а не отредените за целта. Не смятам, че това е честно", казва още Глущук.

Освен, че се е ползвала с повече привилегии от другите участнички, новата Мис Плеймейт била и интригантка - злословила зад гърба на момичетата, разказва още Глущук.

"Не се имам за по-красива, но бях почтена. Другите момичета също бяха коректни. Стояхме гладни, чакахме часове покрай снимките на корицата. Недкова дойде с пет часа закъснение, сякаш не се е случило нищо. Имаше и друг неприятен случай–трябваше да се явим без грим и прическа. Тя пристигна с дискотечен опушен грим и никой не й направи забележка. Супер нагла и нахална е, бута се навсякъде и на всяка цена. Дано сега й е олекнало, че спечели короната", споделя още участничката в конкурса.

Въпреки, че новата Мис Плеймейт Нора Недкова твърди, че няма никой зад гърба си и честно си е спечелила славата и титлата, то в родната ѝ Варна циркулират слухове, че бащата на плеймейтката е влиятелен човек и затова тя е станала Мис Плеймейт.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асч

    5 1 Отговор
    Moга от личен опит да кажа, че поне половината от участничките са убедени че те най-много заслужават да победят.
  • 2 ценител

    7 0 Отговор
    Марешка трябваше да спечелил
  • 3 Я изкарай Гано

    2 0 Отговор
    Аз бях за момичето от Стара Загора, подгласничка - от Севлиево(родом).
  • 4 Радо

    4 0 Отговор
    Марешка хубав човек!!!...достойна е за уважение според мен!!
  • 5 Лео

    8 0 Отговор
    Незнам за другите участнички,и не съм гледал конкурса,но и тази мацка си е мноого готина!!! Изглежда много пресизвикателна!!!
  • 6 Дикембе Мутомбо

    4 0 Отговор
    Неее, това ми беше последната надежда, че този свят ще го бъде и след нас...

    Конкурс, който олицетворява непорочност, честност и духовна красота да се окаже нагласен...