11 Декември, 2017 15:11 7 899 8

Млад бодибилдър почина изненадващо

  • бодибилдър-
  • мма-
  • mma-
  • смърт-
  • сърдечно заболяване

Младият мъж е мислил, че е просто настинка

23-годишният Патрик Уолш е бил намерен мъртъв в апартамента си в Калифорния. 2 дни преди да бъде намерен от полицията, той е написал съобщение на майка си "Грипът и работата наистина ме оставиха без сили", на което тя отговорила, че го обича и го оставила да си почива.

Момчето починало от сърдечен удар и дори не подозирало, че има проблеми със сърцето. Младият спортист водил напълно здравословен начин на живот - спортувал редовно, хранил се правилно и се грижил за здравето си.

Полицаите намерили Патрик в леглото му със слушалки в ушите.

Сега майката използва случилото се, за да може "това да не случи на никой друг". Тя се е включила към кампания, целяща по-широка информираност за проблемите със сърцето. Тя разказва, че Патрик е бил много добър човек, обичал е да помага и прави това в негово име.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой пие вода бе братко

    5 5 Отговор
    Аз пия само алкохол и бира
  • 2 Арни

    20 6 Отговор
    Стероидите не прощават на никого!!!

    Коментиран от #3

  • 3 мамо аз съм пилот

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "Арни":

    само изключително непросветен и ограничен човек може да има толкова категорична оценка, но ти прощавам, защото България е пълна с такива като теб. В случай че си млад имаш още време да се научиш да не оценяваш хората по първото впечатление, още по малко по една статия, но ако си минал над 30 явно вече ще ти е късно и просто поне за мен няма смисъл да ти се променя мирогледа. Прочете че човека спортува и веднага си представи пъпчиво хлапе със спринцовки в задника. Аз също спортувам, тоест и аз имам инжекции в задника. Грешка!!!. Ям като всеки нормален българин, тоест боклуци, но за разлика от 90% от българите, мога да клекна със 160кг и да дръбна 210кг на тяга. Ти явно не можеш, но не става въпрос за това. Въпросът е че дори нямаш дисциплината да се занимаваш с нещо трайно, тоест си като 90% от българите. Търкате билетчета, въздишате по мутрите, търсите лесните пари и бягате от трудностите. В спорта, дори със стероиди, се иска дисциплина, а "овцете" не притежават такава освен стаден инстинкт. Моля те остани си овца, ако си женско или овен, в случай че си мъжко и не съди хората, които поне малко се опитват да променят тривиалното си ежедневие към по-добро.

    Коментиран от #5, #7, #8

  • 4 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    жалко за момчето
  • 5 Бесен Язовец

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "мамо аз съм пилот":

    Дълги постове не четем! Продължавай да вдигаш 200 от лежанка и да ядеш салам. И нека силата бъде с теб.
  • 6 Арни

    12 0 Отговор
    До коментар #3
    Радвам се, че имаш мнение по въпроса и щом вдигаш 160 кг и правиш мъртва тяга с 210 кг сам знаеш, че не можеш да ги вдигнеш без помощта на Менделеевата таблица ( надявам се да си чувал за нея) Имам достатъчен опит в залите, но без помощта на Менделеевата таблица и мога да ти кажа, че не вдигам твоите кг, и за щастие нямам пъпки по гърба и все още ми става! Бъди жив и здрав и продължавай да си вдигаш килограмите, но помни, че това е най-неблагодарният спорт. Като спреш да тренираш ще приличаш на дроб и няма да има спомен от мускулите ти освен от снимките ако ползваш Менделеев!
  • 7 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "мамо аз съм пилот":

    Първо се научете да пишете правилно, а после клякайте и дърБайте колкото си искате!
  • 8 El gibor

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "мамо аз съм пилот":

    Браво много добре казано.