Last news in Fakti

12 Декември, 2017 11:42 2 364 7

Бащата на Саманта Фокс едва не я убил

  • саманта фокс-
  • певица-
  • модел-
  • баща-
  • насилие

След като направи успешна кариера като модел и поп звезда през 80-те, Саманта Фокс предаде мениджмънта върху бранда си на баща си Пат. За жалост обаче, той е имал сериозен проблем с употребата на наркотици и алкохол, което се оказало почти фатално за звездата. Неговата зависимост довела до жестоко нападение върху дъщеря му, след което тя била на косъм от смъртта, разказва Фокс пред Daily Mirror.

Тя споделя какво се е случило преди години: "Молих го с месеци наред да ми сложи радио в колата, но той беше толкова интоксикиран, че помолих бодигарда ми Дейв да го направи." Тогава тя продължава разказа си, като добавя, че в този момент баща ѝ откачил и я нападнал.

"Лежах на пода свита на кълбо, а той ме риташе и крещеше "Изглеждаш точно като ш****та си майка. Точно като нея си." Помислих си, че ще ме убие и го молих да спре. Когато се опитах да се изправя, ме изрита толкова силно в стомаха, че се строполих отново на земята."

След атаката тя се оказва с две счупени ребра, пукнат череп и насинено око.

Когато се е осъзнала, разказва как е избягала от къщата с кръв по косата, отишла е при съседите и им е разказала какво се е случило, а те са ѝ казали да не вика полиция, защото това ще съсипе баща ѝ.

Саманта, чиято автобиографична книга "Завинаги" ще излезе на пазара, разказ, че когато се върнала в къщата да събере багажа си и да се изнесе, заварила баща си да плаче и да я моли да ѝ прости, но тя отказала да го направи.

Въпреки че от тогава до смъртта му през 2000 г., те не са си говорили много, тя все пак му е простила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДР

    10 0 Отговор
    Абе то май всички известни са били малтретирани или сексуално тормозени?!
  • 2 Брат ми

    7 1 Отговор
    Не знам кой я е бил кака Саманта .Ама знам,че само аз не съм я е..л.

    Коментиран от #3

  • 3 Сестра ми

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Брат ми":

    Еми значи никой не е е..л..Щом ти не си..

    Коментиран от #4

  • 4 Брат ми

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сестра ми":

    Ееееее,ще почерпя.

    Коментиран от #5

  • 5 Сестра ми

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Брат ми":

    😉'..........
  • 6 Косматия

    3 1 Отговор
    Големата ненка
  • 7 Петра

    1 0 Отговор
    Саманта Фокс беше голяма звезда през 80 -те години на 20 век. Всички имаха нейни плакати по бански или с минижуп. Скоро научих , че е хомо и живее с друга жена....