Last news in Fakti

14 Декември, 2017 13:13 2 263 2

Тежка диагноза отмени турнето на Роби Уилямс в Русия

  • роби уилямс-
  • русия-
  • турне-
  • концерт-
  • музика

Роби Уилямс разкри, че е прекарал 7 дни в интензивно отделение, след като лекари открили аномалии в мозъка му.

Певецът отменил концертите си в Русия, заради "болест" и така не било съобщено публично от какво е болен той. Наскоро изпълнителят призна какво всъщност се е случило зад кулисите на шоуто му, предава The Sun.

"Лявата ми ръка изтръпна, не можах да спра да отделям слюнка от едната страна на устата ми. Имах ужасно главоболие и се затруднявах да дишам. Не можех да си поема дъх напълно."

Повикан е лекар, който казал на певеца, че може да продължи шоуто на 2 септември.

След него обаче симптомите продължили.

Роби си казал, че е боец и трябва да продължи концертите в Русия, но се наложило да лети по спешност до Лондон. След направените тестове там се оказало, че Уилямс има "нещо като кръв" в мозъка и трябва да остане в интензивното отделение. След 7-дневното лечение той се прибрал у дома в САЩ, за да се възстанови.

Сега той осъзнава, че се налага да си обръща повече внимание и да се грижи за здравето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-Р ХАУС

    8 1 Отговор
    ТОВА Е ИНСУЛТ....КАКВО ГО УВЪРТАТЕ....
    КАЖЕТЕ ГО НАПРАВО.
  • 2 Хаха

    7 0 Отговор
    Белото не прощава