14 Декември, 2017 20:30 44 138 60

Какво е да си гадже на порно актриса

  • порно-
  • звезда-
  • актриса-
  • али хейз-
  • майк адкинс

Али Хейз е в порно индустрията вече осем години и е участвала в над 350 продукции

32-годишният Майк Адкинс е мъжът до Али Хейз, която е едно от любимите имена на порно индустрията вече четири години и открито споделя какво е чувството любимият ти човек да прави секс с други хора всеки ден.

Двамата се срещат преди време, благодарение на общ приятел. От началото на връзката им Майк знаел каква е професията на Али и споделя, че никога не се е притеснявал от нея. Той разкрива пред медиите, че не ревнува любимата си от работата й, по време на която й се налага да прави секс с различни мъже и жени всеки ден.

„Не се притеснявам да съм гадже с порно звезда. Аз не гледам на Али по този начин, виждам човешките й качества и я обичам, заради това което е. Не се притеснявам от факта, че тя си ляга с други мъже и жени, защото това е професията й. Щях да се притеснявам повече, ако просто излизаше с приятелки и флиртуваше по баровете. Не гледам филмите, в които Али участва, защото просто нямам нужда, тя е до мен. Знам, че професията й е по-различна и нетрадиционна, но аз я приемам и подкрепям“, споделя Майк.

Али също разкри любопитни подробности от връзката им: „Когато се запознахме, Майк не знаеше коя съм и с какво се занимавам. Сигурна съм, че всички си представят как в спалнята ни постоянно има оргии, но не е така. Да, сексът между нас е страхотен, иначе нямаше да сме заедно. Това е всичко, в леглото ни не се случва нищо по-различно или извратено“.

Али Хейз е в порно индустрията вече осем години и е участвала в над 350 продукции, а също е и награждавана с отличия за работата си.

Двойката споделя, че не коментират какво се е случило по време на работния ден и че просто се наслаждават на компанията си, пише woman.bg. Майк не прикрива факта, че се притеснявал, когато трябвало да представи Али на родителите си: „Един ден се обадих на майка ми и я предупредих, че трябва да й кажа нещо много важно. Събрах смелост, видях се с нея и й съобщих, че се виждам с порно актриса.

На това тя отговори: „Ох, слава Богу! Мислех, че ще ми кажеш, че е бременна“.

Той споделя още, че е спокоен, защото Али е задължена да се изследва на всеки две седмици, а самата тя издава, че тя подбира партньорите си и че повечето от тях са семейни мъже и жени.

„Винаги съм се срещала с мъже, които не са от порно индустрията. От четири години насам съм луда по Майк, дори не мога да ви опиша колко много го обичам. Щастлива съм, че той е до мен“, споделя развълнувано Али.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подводница

    149 4 Отговор
    Те тава е жена за 351 души

    Коментиран от #49

  • 2 цък цък

    382 9 Отговор
    Човекът поне е наясно, а тук си взима някой скромна девойка синоптичка, а тя превъртяла километража;)

    Коментиран от #5, #46, #48, #60

  • 3 Боримир

    122 15 Отговор
    Сигурно по нея вече е излята около една кофа бяла течност.
  • 4 Ботьо

    38 160 Отговор
    Полигамията е напълно нормално явление в днешно време. Аз лично съм моногамен, а жената до мен е полигамна и това не ми пречи. Аз уважавам нейния избор и се съобразявам с нея. Като студенти си наехме квартира, в която живеехме аз, тя и брат ми. Веднъж решихме да експериментираме и направихме тройка. От този момент тя започна да ни възприема като напълно равнопоставени нейни партньори. След няколко години забременя от мен, а след това и от брат ми. Днес сме едно съвсем нормално семейство състоящо се от една жена и двама мъже с две деца. Вече си имаме свое собствено жилище, в което живеем заедно. Доходите ни са по-големи в сравнение от средностатистическите семейства, тъй като работим и тримата. От малак град сме, в който повечето жители знаят за връзката ни и с времето хората свикнаха и започнаха да ни възприемат нормално.

    Коментиран от #7, #9, #15, #24, #30, #36, #38, #40

  • 5 сойкаПрисмехулка

    109 5 Отговор

    До коментар #2 от "цък цък":

    Ем тя ако е превъртяла километража. то ще й хлопа диференциала, бе!

    Коментиран от #8

  • 6 блудницата

    56 4 Отговор
    Според мен най-добрите филми, в които участва Али Хейз са тези с двойно проникване (double penetration).
  • 7 Пазарен Либерализатор

    159 8 Отговор

    До коментар #4 от "Ботьо":

    Добре, че не е забременяла и от баща ви. Сега децата ви какви са? Братя или братовчеди?
  • 8 Подводница

    80 0 Отговор

    До коментар #5 от "сойкаПрисмехулка":

    Не и се коси на тая,сменят и маслото често,изчукват и ламарините,смазват и втулките,боядисват,лакират,диференцияла ако и се счупи ще и го поправят.Ама диференциял не се чупи току така,трябва доста екстремно натоварване,а и да го оставиш без смазка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Антон 1

    39 2 Отговор

    До коментар #9 от "вие сте психо":

    Човека се бъзика ! Според мен !:):):):

    Ама как го е измислил !!
  • 12 Иван Господинов

    159 12 Отговор
    Някакъв объркан човечец се опитва да облече ниското си самочувствие в сложен извратен изказ. Някак си почна ми писва от тия хомо-вегански обяснения кое е нормално. Изобщо не е нормално да си обратен. Изобщо не е нормално жена ти да е попиляна от шибане кофа изпила десетки литри семенна течност. Това е отвратително! Тая дори да диша в една стая с мен не си го представям камо ли да я пусна в леглото си и да градим планове за щастливо семейство. Това е абсолютна гнусна лудост.

    Коментиран от #14, #23

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 мето

    42 1 Отговор

    До коментар #12 от "Иван Господинов":

    Браво
  • 15 Кака Гинка

    38 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ботьо":

    Доколкото знам в Индия това го практикуват отдавна - вземат за икономия една жена за съпруга на няколко братя.Какви са обаче децата им помежду си наистина не ми е ясно,а сигурно не само на мен.Меко казано,странно - не знаех,че и тук имаме случай на полиандрия...
  • 16 Кобрата

    33 30 Отговор
    Няма лошо, важното е, че бачка и вади кинти жената, срамна работа няма... Такъв е живота, така е избрала да си вади хляба и тва е!
    Евала и на пича, че не е капризен, щот к.р подбирач, не е е..ч!

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 сойкаПрисмехулка

    25 3 Отговор

    До коментар #17 от "Косматия":

    Тая твойта да не е по убава, бе? И на нея са й пренабивани номерата на рамата, и на нея са й превъртвали километража в малата, и на нея й лопа диференциала.
  • 20 А де

    49 1 Отговор
    Бе то бива да имаш повечко партньори/ки но всичко да е с мярка и да си ги подбираш. Наскоро водих разговор с една позната... момичето си ми каза, че е спала с 74 човека, интересното беше, че жабата и е сръвнителнл тясна...

    Коментиран от #21

  • 21 Минаващ от тук

    58 2 Отговор

    До коментар #20 от "А де":

    На това разговор ли му викаш. И жабата разбрал каква е :)
  • 22 мамо аз съм пилот

    63 1 Отговор
    добър приятел, верен партньор в трудностите, такава жена търся, но щом няма по-добре сам отколкото зле придружен. Щом жената иска да се пори с половината махала или само гледа да ти трови живота, прав й път крива й пътека. Това че обществото пропада не означава че всички трябва да пропаднем с него. По-добре удари една "ръчна" и запази човешкото си достойнството.
  • 23 гост

    17 3 Отговор

    До коментар #12 от "Иван Господинов":

    ама като бараш едноокия ти е кеф, че има и хора, занимаващи се с това. Аман от лицемери
  • 24 Ангел

    84 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ботьо":

    Ботьо, радвам се че те открих. Аз съм твоя трети брат за който ти не знаеш. Къде да дойда да поживеем заедно..
  • 25 некойси

    8 8 Отговор
    Абе не знам ... човешките ценности се променят и еволюират, може би някой ден да се приема съвсем за нормално ... не разбирам ...
  • 26 Morgoth

    40 2 Отговор
    Абе не знам ти колко не се притесняваш, ама утре съучениците на децата ти ще им пускат клипчета с майка им и повярвай ми те ще са доста притеснени!
  • 27 С мечока по дупките

    32 0 Отговор
    Големия километраж може да го познаеш по добрата тромба а долу си е ген може и тесно може хамбар .....но тесно или не никогс не забеавяйте вълшебното клиторче -там е тайната .

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Просто ЧОВЕК

    18 2 Отговор
    „ДЕВОЙКАТА” ехооо, не бих я нарекъл така !
  • 30 Палко

    39 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ботьо":

    Твоята жена е голяма късметлийка. Аз обаче предпочитам да бъда с две сестри може и братовчедки, ама това да викам на брат си баджо, не го разбирам!
  • 31 Nqkoi si

    59 1 Отговор
    АХХхаха ти представяш ли си идва жена ти и казва "ПФФ днеска ме пръснаха от работа" или ще трябва да работя извънредно.Те така за мене това е болен човек няма как да ти е нормално,че жена ти я порят всеки ден и ти да си ок с това.

    Коментиран от #32

  • 32 Цвете

    18 0 Отговор

    До коментар #31 от "Nqkoi si":

    Съгласна съм с твоя коментар.
    Варианта е, той да и е колега. И какво се получава 50/50, няма повод за сърдене.😉
  • 33 Прибираш се у дома

    24 4 Отговор
    Искаш любимата си, и разбираш от смс че я е пукал днес Абдул с 27 см-калибър, и си викаш, чакай да и покажа какъв мъж съм, направо трагедия, кожата влиза с ръка я държиш, и после не знаеш, къде да вървиш, свършил отиваш в банята, и в огледалото гадаеш, чикия ли беше, или си мисля че като по релси вървеше! Пара майка, пара!
  • 34 Продавам уплътнители за пениси

    26 5 Отговор
    Незнам къв кеф ши му прави като сливата и вече е станала на хралупа......
  • 35 Грую

    40 0 Отговор
    Много трябва да си як за можеш толкоз рога да носиш!
  • 36 Тцък

    36 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ботьо":

    Хахаха, абе пичага от малкия град, а като експериментирате с брат ти слагате ли си го,нормално по роднински
  • 37 Колело

    23 4 Отговор
    Тоя може много да се обяснява, ама в обществото има само едно определение за тази жена - пълен боклук.
  • 38 Колело

    27 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ботьо":

    Вие сте едно нормално семейство, най- нормалното в града, даже сте за пример...
    Ако това, което си написал е истина, жалко за децата. Като поотраснат малко, ми е много интересно какъв ще бъде формата на вашето нормално семейство.
    Вашите, или на жена ти(ви) техните в играта ли са?, да не ви го слага дъртия на всичките...
  • 39 Боби гибито свищов стоян ников

    5 4 Отговор
    Аз от години несъм бутал и ако бутна съм готов веднага инъче му късам гема секи ден сабирам материалец по кафенцата и се прибирам и познайте ко се случва варосвам
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тодор

    8 1 Отговор
    Тоя по-добре да си направи една ножка,вместо да ляга с нея!
  • 42 Мари

    24 2 Отговор
    Ей хора, смях се от сърце и на глас на почти всички коментари. Почти няма коментар, който да не ми хареса. Много сте готини :D
  • 43 Бат Мишо

    27 2 Отговор
    ботъо кифиш ма
    пуснете я на синовете си и на баща си
    така пестите разподи да ходите по кръчми да търсите жени
    после земете си напълнете ушите с барут цялата рода и си ударете главите в някой дирек на енергото да са гръмнете
    да са отърнете от тас мъка наречена живот
    представям си как сте и напрайле график кат за баня в казармата....
    само се чудя ние ли чекате на опашка пред стаята и ,да не се мори да тича между ваще или напрао си влизате в купом без ред
  • 44 Бат Мишо

    24 5 Отговор
    ботъо брот потресе ма
    се си мислех че селяните не сме лумпени ма ти ма обори
    преди да та прочета имах надежда че българия ще оцелее
    а вие сте на крачка да подкарате и козите .....
    някой да са обади на путин да пуска бомбите ....
    хо възможност най голямата в селото на Ботъо
  • 45 Бат Мишо

    18 4 Отговор
    ПП после да повторят бомбардировката за да не се размножи случайно някой с ДНК то ти
  • 46 Мунчо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "цък цък":

    А на други вторите жени са им залепени и се влачат по пуловери навсякъде.
  • 47 Тцък

    19 1 Отговор
    Дам,във всики има някакъв сексуален нагон и затова трябва човек да има нормална връзка. В противен случай е лесно да се поддаде на тея сексуални провокации, които ни заливат. Няма да забравя как бях хлътнал по една откровена корва. то разликата между тея с по няколко гаджета и няколко любовника,дето и често вкупом се оправят и порнографията е само камерата
  • 48 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "цък цък":

    Хаххаа сцепи ма от смях човек
  • 49 вik

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Подводница":

    Познавам нормална жена на 40г,която до 35 си г.беше спала с над 350 мъже, приятелката и за това време с над 3000 мъже и двете са свободни, неженени обикновено изглеждащи
  • 50 Лошо ми е

    13 1 Отговор
    Дали има целувка за добре дошла вечер?
  • 51 мето

    20 1 Отговор
    мъжете които си нямат свои половинки като прочетат тази статия и откровението на ботьо ще се зарадват че са сами поне ще са спокойни
  • 52 ЧЕП

    23 1 Отговор
    Това е като де си взема близалка, коята са близали целият квартал реди теб - току що...

    Само си представете, че до сега е лапала няколко точилки и после идва да ви пуска език...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Stefko 88

    24 3 Отговор
    Тия бих ги обесил и двамата. Майка му била ок с това.... и нея също значи, представям си тоя колко глазура е изял покрай нея. Гнусни содомити! Мило, днес си по-широка май .... Чувствам се като лъжица в казан ..... хахахаха Мило, спри да пръцкаш знам че е трудно но заедно ще го преодолеем.....😂🤣😂🤣
  • 55 Порги

    17 4 Отговор
    Аз също бих живял с две жени...оня ден намекнах на жената за една нейна приятелка..рев,ти такъв,онакъв..и вече трети ден не ми говори..
  • 56 Марони

    12 1 Отговор
    Ако си гадже на потно актриса,ореш по-разрохкана почва и плугът ти се чувства,като риба във вода,където и да забиеш палешника!
  • 57 Факт

    5 2 Отговор
    Когато човек има нещо хубаво, то той трчбва да го споделя с другите?
  • 58 200X

    2 1 Отговор
    Смятам, че трябва да се откаже от тази ,,професия".
    Аз ако имам такова гадже ще ѝ кажа да се откаже от порно индустрията.
  • 59 Връца пръца

    6 0 Отговор
    Здравей скъпи днес имах трудова злополука!!! Сещам се!!!
  • 60 Хаххха

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "цък цък":

    Hahahha синоптичка,добро попадение пич :))))