15 Декември, 2017 15:49 53 117 29

Лъсна цената за нощ с плеймейтка - смехотворна е

  • плеймейт-
  • цена-
  • пари-
  • мис плеймейт

Колко струва да те обслужи плеймейтка?

Стана ясно колко струва на един "клиент", който иска да си заплати за услугите на плеймейтка за една нощ. Добре запознати с условията и цените на моделите разказаха подробно къде и как плеймейтките си ловят клиенти, пише Уикенд. Цените за нощ с плеймейтка са изненадващо ниски.

„300 лева! Толкова струва вече да си наемеш сравнително популярна кандидатка за Мис Плеймейт! Наемаш ги уж да ти танцуват, но е ясно, че танцът прераства в още нещо. Е, не всички, но 70% се съгласяват за екстри. Някои се пазарят, искат повече пари – 500 или 700 лева, но повечето са твърдо на 300-400 лева”, разказват клиенти на момичетата.

Разбира се, колкото по-известна е моделката, толкова по-скъпо струват услугите ѝ. Такъв е и примерът с най-новата носителка на титлата Мис Плеймейт Нора Недкова, разказват запознати.

„На Никулден бяхме в един от най-елитните столични клубове и Нора пристигна в целия си блясък към 4 часа през нощта. Дотогава сигурно е вършала по другите заведения. Дойде с приятелка, която беше по-надута даже и от нея. И двете бяха облечени като жрици, а главите им бяха накичени с толкова екстеншъни, че се чудехме как ги държат изправени. Веднага извадиха цигарите, макар че в клуба пушенето е забранено, после се нацупиха на фотографите, че ги снимат, даже ги заплашиха със съд, ако не изтрият незабавно снимките”.

Двете приятелки седнали на бара и веднага започнали да се оглеждат за "жертви". Не след дълго получила покани от няколко различни мъжки компании като си харесала една и се присъединила към нея. Компанията се състояла от яки, млади мъже с възможности.

В същия клуб, но на друго сепаре била и небезизвестната Деси Димитрова или Деси Фотосесията с три свои приятелки. Още с влизането си те били поканена от мъжка компания, която заела сепаре, за което се искало минимална консумация от 800 лв. Когато момичетата се присъединили към компанията веднага започнали да се натискат помежду си. Свидетели на ситуацията коментират, че това приличало на шоу за клиентите. Смята се, че момичета от ранга на Фотосесията си искат по 300 лв. на "изпълнение".

Доста по-известната вече носителка на титлата "Мис Плеймейт" Ася Капчикова била едра риба и си искала доста повече - поне хиляда лева. Тя дори подбирала клиентелата си и отпращала хора. Смята се, че това е заради сериозната ѝ връзка с гаджето ѝ Живко, заради което дори обмисляла да спре с клиентите за една нощ.

Преди време тя имаше връзка с рапъра Криско. Тогава се носиха слухове, че той я е зарязал именно, защото разбрал, че тя изпълнявала платени услуги.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И.М....

    211 9 Отговор
    Не бих си позволил да легна с такива спермояди та дори и те да ми платят.Под моето достойнство ще е да легна със жена ,която може да я има всеки с малко пари! Интересно "вие"реклама ли правите на тези б*клуци?

    Коментиран от #11, #21

  • 2 млад мъж с възможности

    99 9 Отговор
    честно да ви кажа авторката на статията на тая черно-бяла снимка ме кефи повече от намазаните физиономии на надуваемите кукли.
  • 3 Топорлачев

    35 16 Отговор
    С два три презерватива бих са прежалил!
  • 4 Бесен Язовец

    69 8 Отговор
    Ама 300 за колко за час ли? 2-3 часа? Щото ако е на час са си бая кинти а и за 3 часа не са малко колко време си мислите че ще я клатушка няко 180 минути ли ? За такива кинти дават комплексарчета които освен че имат лев в джоба др.няма ! И къв е кефа да ши...ш Мара общата аз не знам и да парадираш че си се целувал с полувината п....и на София!

    Коментиран от #5

  • 5 Ганчо

    32 42 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Ти па само девственици ли ши.аш.Ко се прайш траи кат немаш кинти.
  • 6 гост

    70 7 Отговор
    И на кралицата и на магарицата са еднакви.,...ай благодарим !
  • 7 хихихи

    36 8 Отговор
    Марче от де ги измисли тия цени хаха само за справка джипси от нета дето се водят ескорт е 100 на час ти на тея им заби 300 на вечер аиде малко се информирайте преди да пляснете поредната глупост преди 5г. цената почваше от 3000 нагоре говориме за раз не за нощ
  • 8 Jack Bauer

    30 5 Отговор
    Бреее аз ще си подаря една за нова година :D:D:D
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ивайло

    38 3 Отговор
    Защо пишете глупости, да така е но цената е друга да не говорим че са и журналистки манекенки всички имат тарифи даже такива дето не сте си и помисля ли но не за всеки!!!!
  • 11 Ташунко Сапа

    34 10 Отговор

    До коментар #1 от "И.М....":

    Много си краен брадър? Ако беше ти премръзнал врата, след 10 часа хойкане по един лек анцуг из Балкана в мъглата и 0 градуса, щеше да си на друго мнение? Аз бих легвал и с калорифер под юргана, стига да ми се размразят джуките и търнаците от бахъра, камо ли с тая? Поне ще ти размачка вратлето, най-малкото. Много сте "високоморални" на думи май? Ала доколкото познавам човешката природа, малцина биха издържали на това, тази кака да им лъсне по евино облекло и да удържат фронта без флирт? Аз поне не съм сигурен как бих постъпил, но едно съм сигурен, че повечето хора са лицемери в речите си и делата си. Помня и в соца уж бяхме високоморално общество, но за всяка служебна услуга на някой Другор на пост към каките искаха натурално благодарност.... Защо каките да са по-различни?

    Коментиран от #19

  • 12 сойкаПрисмехулка

    40 3 Отговор
    300лв. + БОНУС - болести предавани по полов път.
  • 13 Иван

    38 2 Отговор
    Ако са някои наистина хубави, да си заслужава. Ама някакви дето са си направили лицата и джуките като кокоши дупета, получили алергичен шок, пропити с чалга, простотия и наркотици, то човек по-добре да го отреже и хвърли на кучетата, отколкото да си го цапа с тия.
  • 14 Empty

    9 7 Отговор
    И как точно 'Лъсна'?
    Приказки от 1001 нощ за цифри и Плеймедки. Една срита камера с видео съм съгласен да 'лъсне' лекото поведение на тези момичета, но това, което ни е предложила авторката на новината няма никакво обснование. Казал рекъл бла-бла ....детски измишльотини които пълнят страници на вестниците и форумите.
  • 15 The TRAPPER

    26 1 Отговор
    Моята комшийка е по-сладка от всички тези взети заедно.И си я оправям безплатно и без перзерватив.
  • 16 The TRAPPER

    10 1 Отговор
    Моята комшийка е по-сладка от всички тези взети заедно.И си я оправям безплатно и без перзерватив.
  • 17 гощо

    31 2 Отговор
    ДЪНОТООООО.....СТИГНАЛИ СА ДЪНОТО И СТОКАТА В ЛИЦЕТО НА ПЛЕЙМЕЙДКИТЕ И ТИЯ БЪЛЪЦИ ДЕТО ДАВАТ МАНГИЗИ ЗА СЕКС!!! МАНГИЗИ ЗА СЕКС СЕ ДАВАТ СЛЕ 60ГОДИШНА ВЪЗРАСТ БЕ МИШОЦИИИИ.......!!!!
  • 18 Бесен

    16 2 Отговор
    не ги знаех кои са тия... ма като разгледах снимки сега не 300 лева, не 30 лева - 30 стинки няма да дам. Въобще тия крокодили нема дам ме пипнат!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 111

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "И.М....":

    Ти жена си девствена ли я взе?! Знаеш ли какво е миналото й!?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Мис Плеймейт

    11 1 Отговор
    Ама моля Ви се как така? Нали Боко вдигна минималната заплата на 510,00 лв.> как така за 300,00лв. ?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гост

    9 1 Отговор
    Каквато ни журналистиката - такава ни и държавата ! Малък но изключително прост народ сме ...
  • 27 Playбате

    10 0 Отговор
    За 300 лева няма да ви се усмихнат даже,много ме кефи журналята как дори за всеизвестни неща(обществени тайни) и пак не са запознати.каквито журналистите,такива и управляващите и лекарите и магистратите и полицаите,направо сме за закриване като държава! Та по темата за тия неизвестните дето пишат ,че взимат най-малко почват от хилядарка,а колегата е написал по долу за преди пет години,но и сега са по толкоз ,3 бона...ако искаш
  • 28 хахаха

    7 1 Отговор
    30лв да ти прокапе тръбата. .. ай де нема нужда
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.