Last news in Fakti

18 Декември, 2017 11:23 16 055 22

Девствена на 54 години изповяда мъката си

  • девствена-
  • 54-
  • секс

"Не виждам смисъл от секса без емоционална връзка."

Девствена на 54 години изповяда мъката си - 1
Снимка: Shutterstock

Анонимна изповед на 54-годишна девственица, която разказва как в продължение на почти половин век не е успяла да се раздели с невинността си и как се чувства заради това, публикува The Guardian.

„Не виждам смисъл от секса без емоционална връзка. И никога не съм успявала да намеря някой, с когото да имам едновременно емоционална привързаност и интерес към секса”, споделя тя.

Жената разказва още, че поради християнската си религия се е съпротивлявала срещу секса без брак, докато навършила 30 години, вярвайки, че ще открие мъжа на живота си. Тя твърди, че дори е имала връзка и е живяла заедно с мъж, но без да се стигне до интимни моменти в леглото. Жената смята, че причините за това да не привлича мъжете сексуално са килограмите й, както интелигентността и кариерата й.

Много нейни приятели си мислели, че вероятно е лесбийка. Но и тази версия претърпяла крах и то след проверка на практика.

Възрастната девственица споделя, че сега от нея се интересуват мъже на възраст около 60 години, които са привлечени по-скоро от парите й, отколкото от личността й. И завършва, че колкото и силно да желае да се раздели с девствеността си, не би го направила против принципите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Девствения Поетес

    33 4 Отговор
    Ние па си имаме ДЕВСТВЕНАТА ПОЕТЕСА )))
    ко стана с нея бай да вай?
    Осъдиха ли се с нейният колега, дето успял да я обиди?
  • 2 год фадър

    16 8 Отговор
    Не е лесно да си прост

    Коментиран от #3

  • 3 112

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "год фадър":

    Сам си го казваш. Браво.

    Коментиран от #8

  • 4 Гост с име

    34 1 Отговор
    Който много пробира не намира.
  • 5 гост

    46 1 Отговор
    познавам такава жена и мога да кажа, че е пълна кукувица, То липсата на секс води до изчаткване на други теми.
  • 6 ИВАН

    5 2 Отговор
    Дрън, дрън, дрън ...
  • 7 Грую

    2 2 Отговор
    Шшшшшт , тихо да не разберат поповете,че ще помислят че искаш да правиш конкуренция на Дева Мария!
  • 8 фонзи

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "112":

    Главната героиня от статията се издаде - миличка имай вяра до 85 имаш още хава
  • 9 Райко кръвта

    8 2 Отговор
    Тва религията е много сериозен бич и продължава да е такъв докъто човеците са прости дори в 21 век.....
  • 10 Колумб

    27 1 Отговор
    Така е когато човек просто чака и не предприема нищо в живота си! От чакане файда няма!
  • 11 ИЛЩ

    14 1 Отговор
    Поредната важна статия! Благодаря на авторката, че я представи на вниманието ни!
  • 12 Ерос

    6 1 Отговор
    Ами създай си емоционална връзка! А после идва "сляпата неделя". Какво толкова?
  • 13 венелинка

    9 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Анонимна изповед на 54-годишна девственица, която разказва как в продължение на почти половин век не е успяла да се раздели с невинността си...
    Виждате ли абсурда? Излиза, че жената още от 4-годишна се опитвала, но не успяла да се раздели с девствеността си!!! Венелинке, Венелинке ...

    Коментиран от #14

  • 14 Сълзи и талаш

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "венелинка":

    Колега,т'ва е нормално! В държавата Абсурдистан...,просто липсват абсурди!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 сойкаПрисмехулка

    14 1 Отговор
    Жената смятала, че причините за това да не привлича мъжете сексуално са килограмите й, както интелигентността и кариерата й. Аз пък смятам, че е ФРИГИДНА и ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛНА!!! От горе на всичко имала и претенции да открие някой специален мъж, който да я привлича едновременно сексуално и емоционално, при условие, че е дебела и откачена радикалистка. Очевидно има високо самочувствие за себе си и още по-високо за мъжете, които подбира, без да предлага или изпъква по някакъв начин с нещо специално. Половин век не й е стигнало да намери мъж, няма и още толкова да го намери, ако не осъзнае, че проблемът си е в нея.
  • 17 Съседа

    5 0 Отговор
    Да не се притеснява набора тя сега е в най-хубавите години. Живота тепърва и предстои. Искат ли и да не се стиска а да дава, че после пак ще съжалява.
  • 18 чичо Пенчо

    3 1 Отговор
    Гъската СИ ОСТАВА ГЪСКА, НА КОЛКОТО И ГОДИНИ ДА СТАНЕ!!
  • 19 Empty

    3 1 Отговор
    Представяте ли си , каква заплаха за мъжете ще бъде тази лелка след като си "отвори консервата"? Ще си навакса всичко изпуснато през годините. Добре де: търсила емоционална връзка, ами алкохол или "пестициди" няма ли за нея?
  • 20 Олигарха

    2 1 Отговор
    Със сигурност интелигентността ѝ е едно от нещата, което отблъскава мъжете май ама не защото я има. Бил съм с пълнички жени и килограмите в някакви граници нямат голямо значение обаче като видиш, че е тъпа на гадулка нищо не може да помогне.
  • 21 Гост

    2 1 Отговор
    Какво ме интересува тази дали е девствена или не? Как може да си пише в интернет, че е девствена. И освен това тя не знае ли, че не се казва девствена, ами се казва неомъжена бездетна жена, или жена, която не иска да има деца. А иначе такива жени като нея, които не искат да имат деца са много сред българките. Тя не е станала майка и за мен тя не струва абсолютно нищо. Щом няма деца, тогава за какво живее не ми е ясно? Щом не е станала майка, тя е детемразка. Поне да беше писала, че не иска да има деца, а не че е девствена. Омръзна ми да слушам само за девствени и бездетни нещастници. Иска ми се да живея във време, в което абсолютно всички жени се омъжват и раждат деца. Сега е много скучно да си жена българка, защото почти всички българки остават девствени и бездетни докато умрат. Писнааааааа ми от девствени и бездетни жени.
  • 22 Надарения

    0 0 Отговор
    Търся си девствена дама, до 40 годишна за създаване на семейство. На 49 съм.