19 Декември, 2017 15:43 4 796 0

Престъпен Дядо Коледа заседна в комин (СНИМКА)

  • крадец-
  • взлом-
  • комин-
  • заклещен-
  • престъпен дядо коледа-
  • сакраменто

Крадецът сам се обадил на 911, за да потърси помощ

Престъпен Дядо Коледа заседна в комин (СНИМКА) - 1
Снимка: shutterstock

Полицията в Калифорния е арестувала "криминален Дядо Коледа", който на всичко отгоре е трябвало да бъде спасен, след като се заклещил в комина на сграда, за която се предполага, че възнамерявал да обере, пише UPI.

От полицията в Цитрус Хайтс заявяват, че дежурните отговорили на обаждане от противопожарната служба на Сакраменто, към която пък било пренасочено друго обаждане от спешния телефон 911. На него позвънил мъж от мобилен телефон, заявявайки, че е заседнал в комин.

Пожарникарите използвали "специализирано оборудване" за да измъкнат мнимия "Дядо Коледа", който по-късно бил идентифициран като Джеси Беръб, 32 годишен жител на Роклин.

Според съобщението на полицията мъжът се опитвал да избяга от местопрестъплението през комина на сградата, която била затворена по онова време, но опитът му се оказал неуспешен.

"За щастие, Беръб е успял да помръдне достатъчно, за да потърси помощ", казват още от полицията.

Мъжът, който е бил покрит със сажди, но без наранявания, бил арестуван и обвинен в опит за кражба и влизане с взлом.

От полицията шеговито заявяват, че "престъпният Дядо Коледа за късмет на собствениците на имота няма същите умения като истинския белобрад старец с червен костюм".

Престъпен Дядо Коледа заседна в комин (СНИМКА)
Снимка: Citrus Heights Police Department


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА