19 Декември, 2017 17:41 3 278 6

Коледа е спасена! Арестуваха Гринч след сигнал на 5-годишен

  • коледа-
  • гринч-
  • спаси коледа-
  • открадне-
  • полиция-
  • залови-
  • мисисипи-
  • 5-годишен

Властите в американския щат Мисисипи гледат сериозно на задълженията си

Коледа е спасена! Арестуваха Гринч след сигнал на 5-годишен - 1
Снимки: Facebook

5-годишно момче от Мисисипи се обадило в полицията, за да спре Гринч да открадне Коледа — и полицията наистина извърши арест.

Тилон Питман видял откъс от анимационното филмче "Как Гринч открадна Коледа" и решил да се обади в местното полицейско управление в Байрам, Мисисипи, за да съобщи за намеренията на измисления от Д-р Зюс герой.

Диспечерът, който отговорил на обаждането чул по телефона как бащата на момчето му се кара.

"Момче, по-добре спри да гледаш толкова много анимация!", викал той, а диспечерът го напушило на смях.

Но вместо да игнорира обаждането като шега, полицията се появила в къщата на Тилон, за да му съобщи, че Коледа няма да бъде открадната.

"Не си измислям! Моят 5-годишен брат се обади в полицията и каза, че Гринч краде Коледата на хората, а той не иска неговата да бъде открадната, затова полицаите наистина дойдоха у нас!", пише в профила си във Facebook по-голямата сестра на момченцето — Тедера Дуейн Грейвс.

"Попитах (Тилон) какво ще направи ако види Гринч, а той каза, че ще ни се обади и ще поиска от нас да дойдем и да го отведем в затвора. И така аз се огледах наоколо и го открих", разказа по-късно полицай Лаурен Девил пред местните медии.

След като сигналът на 5-годишния юнак бил подаден в събота, в понеделник полицията арестувала Гринч и повикала Тилон в участъка, за да потвърди самоличността му.

"Ти спаси Коледата на хората от Байрам", казал "Гринч" на Тилон. — "Твоята смелост е несравнима. Ти си герой!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 розов свят

    12 5 Отговор
    Е така от малки им промиват мозъка и ги карат да се чувстват и мислят за герои, но фалшиви и като порастнат и ги пратят във Виетнам, Ирак, Афганистан и пр. и се сблъскат със суровата действителност набързо им избиват американското самочувствие и ги разплакват жестоко !

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Сашо

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "розов свят":

    Писна ми от такива морал истински като теб. Защо българският народ трябва да намесва това което не харесва в съвсем различни теми?Защо трябва си мислиш, че когато си бил на 5 си бил по-добър? Най-вероятно не си можел да си вържеш обувките сам и да броиш до 10, но от своя страна не си бил тъп, защото не си живеел в САЩ.
  • 3 Сашо

    1 2 Отговор
    *моралисти(автокорект)

    Коментиран от #4

  • 4 Ванката

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Сашо":

    Много си проС саше...
  • 5 дрън дрън

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "розов свят":

    И твоят е промит, но не го осъзнаваш, защото е промит!
  • 6 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Е щом са намерили и арестували и въпросния Гринч,явно е бил от тамошната ма'ала. :)) И що все Коледа крадат,няма ли кой да открадне Байрама,примерно...