26 Декември, 2017 07:00 3 147 0

Вашият хороскоп за днес, 26.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес при никакви обстоятелства не позволявайте да бъдете обхванати от носталгични настроения. Ще имате възможност да бъдете в компанията на обичани от вас близки. Постарайте се да изясните с приятел стари недоразумения!

Телец

Днес не правете кардинални промени от материален характер. По-добре е да сведете разходите си до минимума, който ви е необходим за текущите нужди. Отделете повече време за пълноценен отдих.

Близнаци

Днес избягвайте да пътувате и не прекалявайте с пикантни храни. Не забравяйте за дадено обещание и направете всичко по силите си да помогнете на приятел. Разкрийте чувствата си пред любим човек.

Рак

Въпреки, че имате желание днес да си останете вкъщи, това ваше желание няма да може да се реализира. Ще ви поканят на вечеря, която няма да можете да откажете. Хора, които отдавна не сте виждали, имат приятна изненада за вас.

Лъв

Празничното настроение няма да ви напусне и днес и ще се чувствате отпочинали и пълни с енергия и нови идея. Ще имате разнообразни срещи с интересни личности. Ще получите предложение, което в бъдеще може да ви донесе финансови облаги. Помислете над него.

Дева

Ще бъдете завладяни от празнично настроение и днес и ще се чувствате изпълнени с желание за нови начинания. Вечерта ви очаква приятна среща, от която можете да извлечете финансови облаги в бъдеще.

Везни

Днес избягвайте промени в плановете си, защото това може да ви донесе единствено и само напрежение. Използвайте момента, за да уточните някои детайли около предстоящи събития, по които работите от известно време с интимната си половинка.

Скорпион

Днес се опитайте да се съобразите с желанията на членовете на семейството си. Хубаво е да направите цялостен анализ на приходите и на разходите си. Опитайте се да не влизате в каквито и да било спорове, защото е малко вероятно те да доведат до нещо градивно.

Стрелец

Днес се предпазвайте от каквато и да било разточителност. Намерете начин да обсъдите и някои въпроси, които отдавна вълнуват както вас, така и интимната ви половинка. Отделете достатъчно време и за останалите членове на семейството си.

Козирог

Днес се опитайте да отделите достатъчно време за най-малките членове на семейството си. Освободете се от досадните ангажименти, които сте поели към приятел или друг роднина. Не правете рискови инвестиции.

Водолей

Днес се отдайте на заниманията, които имат разтоварващ ефект върху вас. Постарайте се да откликнете с подкрепа на близки, които се нуждаят от нея. Постарайте се да не прекалявате с гастрономическите наслади.

Риби

Днес ще имате възможност да се насладите на многобройни позитиви в личен план. Част от вас ще бъдат приятно изненадани от интимната си половинка с новина, която ще промени живота и на двама ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА