Last news in Fakti

24 Декември, 2017 00:30 13 944 17

Тишина или викове в секса - какво харесват мъжете

  • секс-
  • стон-
  • викове-
  • тишина

Ако искате да запазите любовното настроение, разговорите на битови теми е по-добре да оставите извън спалнята и за друго време

Тишина или викове в секса - какво харесват мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Мълчанието в леглото не е най-добрият афродизиак, твърдят сексолозите. По-добре е да дадете израз на страстите си, въздишайте и стенете, нека партньорът ви вижда и чува, че усилията му да ви достави удоволствие дават резултат.

Стоновете премахват притеснението, отпускат напрежението в мускулите, което от своя страна увеличава чувствителността на цялото тяло. А викът, който сам по себе си е силно физическо действие, засилва интензитета на другите преживявания. Ако партньорите едновременно издават стонове или възторжени викове, между тях се заражда особено чувство на единство.

Внимавайте с мръсните думи - могат да бъдат възбуждащи, но не винаги и не за всички. Важно е любовниците да имат еднакъв речник, да имат свой таен език, който ги прави едно цяло и им доставя несравнимо удоволствие.

Комплиментите за външността и уменията на партньора никога не са излишни, прости фрази като „хубаво ми е с теб“, „приятно ми е, когато си до мен“, „чувствам се спокойна в моментите, когато съм в ръцете ти“ вършат чудесна работа и възнаграждават партньора в стремежа му да ви дари със сексуално удоволствие.

Дори да е напълно уверен в своята привлекателност, за всеки е приятно да получи потвърждение и от човека, с когото е в леглото. На мъжете им харесва, когато жената възхвалява качествата на „мъжкото им достойнство“. Ако не можете искрено да се възхитите от размера например, съвсем спокойно можете да намерите и други думи в негова защита. Всичко зависи от същия този речник, за който се спомена по-горе.

Ако искате да запазите любовното настроение, разговорите на битови теми е по-добре да оставите извън спалнята и за друго време. В още по-голяма степен това се отнася за изясняването на отношенията. Също така не бива да задавате прекалено много въпроси: „Така на теб добре ли ти е? Оргазъм получи ли?“ - те издават неувереност, която може да предадете и на партньора.

Леглото е място за нежност, любовни игри, възбуждащи думи и взаимно възхищение, на стонове, въздишки, целувки и неповторимия звук на съединяването на две тела в едно, пише rozali.com. Така че дайте воля на гласа си, било то под формата на съблазнителни за мъжете стонове или бурни викове, без да се притеснявате от съседите.Те само могат да ви завидят на сексуалния ви живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    21 4 Отговор
    Викове възможно по - силни толкова силни че комшиите да решът че я пердаша и да викнат полиция

    Коментиран от #2

  • 2 0123456789

    21 4 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    Ти май само лъскаш бастуна...

    Коментиран от #9, #17

  • 3 сойкаПрисмехулка

    10 38 Отговор
    Това са някакви измислици от порно филмите. Никой нормален човек не пъшка и не вика, докато прави секс. Дори, когато изпитваш оргазъм, няма нужда да издаваш звуци. Ако някой твърди обратното, то най-вероятно е слаб любовник и половинката му симулира.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Истината

    29 2 Отговор

    До коментар #3 от "сойкаПрисмехулка":

    Не приятел твоите половинки симулират оргазми явно.Или не знаеш как боравиш с шпагата(и ти е малък) или не ползваш и език.Жените винаги пъшкат.Ако не пъшкат трябва да се притесняваш и да се пообразоваш малко.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БайТози

    8 0 Отговор
    Аз ги оставям да викат,колкото искат да викат.

    Коментиран от #10, #16

  • 8 Дедо МъдрЮ

    35 0 Отговор
    "Жена ти вика ли по време на секс?
    - Вика.
    - Кога вика най-много?
    - На края, като го избърша в пердето..."
  • 9 Скорпион29

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "0123456789":

    Това е твое задължение
  • 10 Танас

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "БайТози":

    Буля Гана вика до небо, коги и дам портфелот , и и реча - арчи колкот сакаш !
  • 11 Бай Този

    6 0 Отговор
    До коментар 10 от Танас;Да ти е жива Гана Войводо ,да вика там.
  • 12 Радо

    8 0 Отговор
    На мен булките все ми викат: Аман бат` Радо, много боли, ама не го вади!
  • 13 АбУ Талиб

    21 1 Отговор
    Решили да поставят кандидатите за председател на Европейския Съюз от различни нации при идентична ситуация, за да проучат психиката на хората в различни региони от Европа. Ситуацията е - мивка пълна с чинии, гола мацка (ама невероятна), и маса с ябълка на нея.
    Пръв влиза англичанинът и измива чиниите, дава на момата ябълката, след като тя хапва и се оправят. Излиза и го питат:
    - Защо постъпихте така?
    - При нас е така! Първо работата, преди всичко работата. После ние сме Джентълмени и отстъпих храната на момичето. След като остана време, може и малко удоволствие, та правихме с*кс, но само ако има време.
    Влиза французинът и правят с*кс, разделят си ябълката и накрая измива чиниите.
    - Значи при нас е преди всичко с*кса. Понеже беше хубаво и се по натоварихме, и се подкрепихме с ябълка, а после за благодарност измих чиниите.
    Влиза инженер Ганчев-правнукът на бай Ганьо - и комисията се втрещява. Момата мие чинии, нашият я чука на задна и ръфа доволно ябълка. После обяснява на недоумяващите европейци:
    - В България е така! Който работи го е*ат, а който е*е трябва да яде.

    Коментиран от #15

  • 14 кучето шаро

    9 0 Отговор
    Тя:
    - От толкова ор*лен с*кс, съм се сдухала вече...
    Той:
    - Кво ти пука, свиркай си!
  • 15 ДЕДО ВЛАДИКА

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "АбУ Талиб":

    АбУ Талиб, дадох ти + за вица и се сетих за един .
    Напрвили състезание за най - голяма вагина . Имало участнички от цял свят, с надеждата да спечелят наградата.Излязла американката, сложила една маса, на нея праскова, направила шпагат и...прасковата изчезнал.Публиката изпаднала в екстаз, а мацката припаднала. След нея французойката сложила дюля...шпагат и дюлята изчезнала.Публиката в екстаз, мацката припаднала.Накрая излязла нашенката, сложила лешник.Публиката се разсмяла, но нашенката направила шпагат и....масата изчвзнала ??? Публиката припаднала , а нашенката в екстаз !
  • 16 Танас

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "БайТози":

    Комита, думах си , думах си, па сакам да та питам бре - ако некоя мома не сака да вика , от не ми я пратиш ...да си шушукаме ами ?
  • 17 ДДД

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "0123456789":

    за беда не е само тои мнооооого сме
    и а да бях красив богат и млад като тебе
    нямаше да лъскам ама на