23 Декември, 2017 15:36 5 029 3

И проститутките влязоха в бизнеса с биткойни

  • проститутка-
  • биткойн-
  • разплащане-
  • услуги

Първата "труженичка", която приема биткойни се казва Теодора и живее в Париж

Появи се първата в света проститутка, която работи с биткойни. Казва се Теодора и живее в Париж, съобщават френски издания. Вече е изработила първия си милион в долари по този начин. Теодора е специалистка в областта BDSM (завързване, доминация, садизъм и мазохизъм), пише "Марица". Тя е доминант и плющи с камшици и бичове зажаднелите за груби ласки парижки и отвъдокеански баровци. Получава за услугите си подаръци и пари.

Теодора стана първата жрица на любовта, която започна да приема като заплащане виртуалната криптовалута биткойн. По признанията й, под ботушите й лягат крупни бизнесмени на възраст от 30 до 50 години. Разговор с нея струва 69 долара в минута. Болшинството от мъжете разговарят с Теодора в режим онлайн. Това са 300-400 души месечно. 25 мъже идват да я посетят лично. Тогава в апартамента й хвърчи кръв и перушина, и се чува плющенето на камшик.

Някои нейни клиенти от САЩ и Великобритания са готови да заплатят до 100 000 долара за сеанс с блондинката, която много прилича на изрусена гъркиня. Отскоро професионалистката приема е криптовалута. Вече е натрупала биткойни за 1 милион долара. Според парижките медии, Теодора притежава умението да манипулира и хипнотизира мъжете. При нея всичко е като финансово-сексуална игра - мъжете приемат, че тя е доминантната и се съгласяват да й дадат сведения за банковите си активи - пароли, сметки, пин-кодове, информации за ипотеки.

След това, като част от играта, Теодора се бори да управлява тази информация. Отрано се е разбрала с клиента каква сума от парите му може да си присвои. Играта на секс и финансова доминация се харесва на много. Така Теодора приема част от заплащането си в реална валута, а другата - във виртуална. Причината? Биткойните може да се окажат финансов балон и не се знае колко ще струват догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коки

    11 0 Отговор
    А бе какъв е тоз преразказ по картинка,това да не е някакво упражнение по български език и литература
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.