Last news in Fakti

31 Декември, 2017 07:00 3 756 0

Вашият хороскоп за днес, 31.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Денят ви ще бъде вълнуващ и изпълнен с много положителни емоции. Отпуснете се и поне временно забравете деловите проблеми. Ако сте влюбени, не възпирайте романтичните си пориви и ще се почувствате истински щастливи.

Телец

Поне в този празничен ден се отпуснете и не мислете за проблеми и бъдещи ангажименти. Не се изолирайте, приемете покана от приятели, с които да посрещнете Новата година. Не забравяйте обещано телефонно обаждане.

Близнаци

Днес можете да се отпуснете и да се насладите на предстоящото посрещане на Новата година. Отделете си време за малко почивка, за да сте във форма в празничната нощ. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките и обичани хора.

Рак

Не оставяйте всичко за последния момент днес. Поискайте помощ от вашите близки и приятели, за да може спокойно да се насладите на приятните мигове с тях, в последните часове на тази година. За необвързаните - нови любовни трепети и приятни емоции.

Лъв

Празничното настроение и приповдигнатия дух ще ви съпътстват през целия ден. Отделете си време за малко почивка, за да сте във форма в празничната нощ. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне.

Дева

Днес ще сте затрупани с ангажименти, свързани с подготовката на Новогодишната нощ и посрещането на Новата година. Ще сте заобиколени от любими за вас хора и ще се радвате на добро настроение. Направете си равносметка на изминалата година и начертайте планове за следващата.

Везни

Денят ви ще бъде изпълнен с много положителни емоции. Компанията на близките ви хора е най-доброто, което можете да имате. Взаимните чувства и позитивното настроение ще направят празника запомнящ се. Да не забравите да отдадете заслуженото уважение и внимание към вашите родители.

Скорпион

Денят ви ще протече гладко и ще съумеете да съчетаете полезното с приятното. Ще се уверите за пореден път, че това, което имате е безценно. Доброто ви настроение ще е заразително. Празничната нощ ще бъде много емоционална. Избягвайте любовните авантюри.

Стрелец

Днес променете някои от навиците си и бъдете по-съобразителни в изказвания към ваши познати. Още от сутринта се организирайте и приключете с належащи проблеми, за да може да сте спокойни и весели в празничната нощ. Не прекалявайте с алкохола.

Козирог

Денят ще ви носи само радост и добро настроение. Приключили сте успешно с всички ангажименти за тази година и спокойно може да се отпуснете и да се повеселите с добри приятели. Не се доверявайте прекомерно на хора, които не познавате много добре.

Водолей

Всички несгоди, проблеми и недоволства ще останат на заден план в навечерието на предстоящото посрещане на Новата година. Ще се чувствате освободени от дребните всекидневни грижи или по-значителните терзания и ще сте напълно убедени в личния си успех през предстоящата година.

Риби

Настроението ви днес ще е далеч по-ведро от предните дни, което до голяма степен се дължи на всеобщото оживление в навечерието на празника. През този ден се очертават доста срещи с приятели и с хора от деловите кръгове. Новости не липсват, а някои ще получат делово предложение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА