Last news in Fakti

27 Декември, 2017 15:36 6 773 9

Петя Дикова хрантути новото си гадже

  • дикова-
  • любомиров-
  • господинов-
  • хрантутене

Петя Дикова все удря на камък в любовта и този път не прави изключение. Преди дни се разчу, че от няколко месеца тя има връзка с 6 години по-младия от нея поет Илиян Любомиров, известен още с псевдонима Августин Господинов. Както изглежда, той живее изцяло на неин гръб, пише „Уикенд“.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков издържа новия си любим, смятат нейните колеги в Би Ти Ви. Макар да се води един от най-популярните млади поети в България, приходите от литературните проекти на Илиян са пренебрежимо малки на фона на разточителния живот, с който е свикнал. „Ясно е кой носи парите вкъщи – Пипи се бъхти като луда, за да има с какво гаджето й да си покрива разноските”, шушукат в Би Ти Ви. За това свидетелства фактът, че творецът не си е мръднал пръста, за да осигури жилище за двамата. Той директно се нанесъл в нейния дом и това по никакъв начин не го притеснява.

Августин е свикнал да бъде обгрижван от дамите на сърцето си, твърдят запознати. Доскоро той се водеше официална половинка на най-добрата приятелка на Камен Воденичаров – Албена Ненкова, която през февруари става на 50 години. Миналата зима тя бе представена като жената до Господинов в шоуто на Нова тв „Черешката на тортата”.

Зрителите останаха като гръмнати, че това младо момче спи с жена, която може да му бъде майка. Говори се обаче, че за да се хареса една дама на Илиян, трябва да притежава две основни качества: да е много по-възрастна от него и да е сериозно закръглена. Освен че отговаря на тези критерии, Албена е и добре подплатена във финансово отношение. Тя има три книги зад гърба си, но литературата е само нейно хоби. Цялата й биография е свързана с мениджмънт в областта на туризма и ресторантьорството, а през 2014-а става шеф на отдел в НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PST

    1 1 Отговор
    Лоша новина за Мариана
  • 2 ИМАТЕ ЛОШИ МНЕНИЯ

    5 3 Отговор
    Много добре е направил ! Постъпката му не е укорима . Няма нищо лошо или незаконно .
  • 3 По темата или глупости

    21 0 Отговор
    Това е заглавие за Блиц или Пик, няма нужда да разгласявате тези неща, това е слабост, а защо не кометирате за ограбените вчера пенсионери от цигани - сигурно има поне 20 случая, да толкова или повече - влизат с взлом вечерно време, един чака отпреде в колата а други 2-3ма битя жестоко докато не им кажат къде са спестяванията, купете си радиостанция и слушайте полицейските честоти
  • 4 Алфа Ромео

    11 3 Отговор
    Щом живеят така значи им харесва, това е между тях двамата, никой не е длъжен да плаща данък обществено мнение.
  • 5 Румяна Костова

    4 0 Отговор
    Нямате ли си други теми,че ни занимавате с подобно дребно клюкарство.Как живеят и кой носи парите си е тяхно лично дело.Качество на дребните душици,все да гледат в чуждите патици.
  • 6 Румяна Костова

    4 0 Отговор
    Разбирам отегчени,недоволни баби пред блока да се бавят с такива,, ексклузивни,, новини,но хора,завършили университет,е,това вече е тъжно.
  • 7 Г.З.

    0 0 Отговор
    Асене върни.Върни ми онези пари че дъщерята нещо..?
  • 8 Ангел

    0 1 Отговор
    Ако не беше на ,,тати детето" по кой повод щяхме да и гледаме мазната физиономия, а камо ли да има средства да издържа любовниците си?

    Коментиран от #9

  • 9 Тасев

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ангел":

    Не си прав, Тати е бастун ама тя е хубава