2 Януари, 2018 00:30 4 641 3

Оправданията на мъжете, когато изневерят

  • оправдания-
  • мъже-
  • изневяра

Независимо от причината за изневярата, "добро" оправдание няма

Оправданията на мъжете, когато изневерят - 1
Снимка: Shutterstock

Всички знаят, че изневярата е предателство към любимия човек. Изневярата наранява и от нея боли. Но се случва все някога в живота на всеки. И тогава трябва да приемете болезнената новина с високо вдигната глава и да се опитате да бъдете разумни и силни, въпреки бушуващите емоции, напрежението и съмненията, които неизменно се пораждат. Това е труден момент, който трябва да преживеете. А ето какви са оправданията, които ще чуете, ако партньорът ви изневерил:

1. Обичам само теб!

Гузен и виновен, той ще се оправдава, че цени и обича само вас. Ще се опита да ви умилостиви и да ви накара да се почувствате отново единствена за него. Предстоят тежки моменти във връзката ви и вие сте тази, която трябва да реши какво да прави оттук нататък и как да постъпи.

2. Беше грешка!

Разбира се, че е било грешка, никой не се съмнява в това. В някои случаи на изневяра мъжът е наистина уплашен и подтиснат и приема постъпката си като грешка, пише iwoman.bg. Но злото е сторено, независимо от съжаленията и разкаянието му. Задължително ще чуете това оправдание, но дали ще му повярвате е отделен въпрос.

3. Трудно ми е да бъда само с една жена...

Има мъже, които ще си признаят, че не могат да бъдат верни. Тогава може би трябва да се замислите дали си заслужава и вие да сте му вярна. В някои връзки моногамията не е основата на отношенията между партньорите, но в други това е всичко.

4. Напоследък не ме разбираш, имах нужда от подкрепа...

Може би в последно време не сте се разбирали и това е била причината той да потърси ласките на друга. Въпреки това, неговата постъпка остава грозна и е повод за сериозни размишления дали можете да укрепите връзката си.

Случва се човек да изневери – за да повиши самочувствието си, защото му липсва нещо във връзката, за да си разнообрази живота. Независимо от причината обаче, няма "добро" оправдание за една изневяра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    4 1 Отговор
    Иху Гинче ножа у тупана ахахахахааххах.....
  • 2 БайТози

    0 0 Отговор
    Вении,какво да измислим миличка?
  • 3 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    "Убава си жено,ама не си чужда!"...