Last news in Fakti

31 Декември, 2017 18:11, обновена 30 Юни, 2022 17:43 70 141 58

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

  • пищни-
  • жени-
  • плюс сайз-
  • модели-
  • наднормено тегло-
  • krasiwi

Техните килограми определено излизат от стандартите на висшата мода и все пак те са красиви

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Красотата е абстрактно понятие, което се различава и се е различавало, както в различните култури, така и през различните епохи.

През последните години светът започна все повече да приема идеята, че жените трябва да се чувстват добре в кожата си и да не робуват на жестоките стандарти, наложени от висшата мода. Тази година може би е първата от десетилетия насам, през която, да носиш плюс сайз размер не е срамно, а някои дори го приеха и за модерно.

В медиите се появиха и повече плюс сайз модели, които украсиха кориците на списанията, а снимките им завладяха света.

Тяхното тегло надхвърля многократно килограмите, които манекенките така старателно внимават да не качат. Техните форми са пищни, извивките им са добре оформени и заоблени и най-важното — те се харесват такива каквито са. Те са красиви и не се притесняват да показват тялото си.

Вижте класация на 10-те най-красиви и пухкави дами, които покоряват мъжете по целия свят:

24-годишната американка Жасмин Граймс е блогърка и плюс сайз модел. Страницата й в Instagram има над 13 хиляди фенове. Американката, която живее в Сан Франциско, се превърна в поредната жена, повела битка за борба със слабите в социалните мрежи. При всеки удобен случай тя призовава жените да се гордеят с несъвършенствата в тялото си и излишните килограми.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

Бразилският модел плюс сайз Дани Мораеш, която стана финалистка в тазгодишния популярен конкурс "Мис бум-бум".

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

31-годишният американски модел Тес Холидей носи 60-ти размер, тежи 155 кг. Тя е най-едрият модел, подписал договор с британска модна агенция. Това стана през 2015 г. Татуираната Тес представя линия с дрехи, посветени на жените с по-големи размери. „Няма само един начин да бъдеш жена или да бъдеш красива. Заслужаваме да имаме своето място", споделя тя често в свои интервюта.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

Популярната блогърка Анна О’Брайън стана лице на марката спортни дрехи Academy Sports and Outdoors. Компанията искаше да подкрепи и да стимулира всички жени по света да водят активен начин на живот, без да се срамуват от телата си.

"Това е изключително предизвикателство за мен, имайки предвид бариерите и трудностите, нападките и негативните коментари, с които дамите с по-голям размер дрехи са принудени да се сблъскват ежедневно“, споделя Анна.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

I'd like you to say thank you to the haters. Yes, I said haters. Thanks to every single one of them. Thank you for your cruel, small-minded words. Because of them, a partnership between myself and @academy became global news. This made sure more woman knew about the line, inspired them to get moving, and helped them see just how many wonderful allies they have in the world. They thought hate would break me- instead it gave my voice a megaphone. They thought their hate would multiply, instead people all over the world refused to let it grow. Here's what Ive learned from this experience. You can choose to live your life upset about what someone else feels or use it as fuel to take off. Ladies and gentlemen- It's blast off time. 🚀 You can check out my full review of the new BCG plus line at academy sports + outdoors by clicking the link in my bio. #fitspo #fitness #plussize #yoga #effyourbeautystandards #bodypositive #selflove #liveauthentic #happiness #positivevibes #hatersgonnahate 📸 by @lydiahudgens

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on Dec 2, 2017 at 9:41am PST

24-годишната шведска манекенка Наташа Краун има най-големия ханш в света, чиято обиколка е 2 метра. За разлика от повечето, тази младата жена постоянно ходи при пластичния си хирург и непрестанно яде сладки неща, за да увеличи още размера на дупетпо си.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

Кандис Хъфин е плюс сайз модел, който се е появявал на корицата на Vogue Italy и Elle. Тя е първият модел, който не се вписва в стандартите и въпреки това успява да си проправи път в голямата модна история. Кандис многократно е признавала, че не се интересува от това дали ще бъде известна. Целта ѝ е да успее да докаже, че жената не трябва да е определен размер, за да бъде възприемана за красива.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

26-годишният австралийски модел Летисия Томас. Тя дълги години е работила като модел - тренирала по три часа на ден и се подлага на изтощителни диети. "Колкото повече се доближавах до възприятията за красиво, толкова повече бях разкъсвана от усещането за несигурност", разказва Летисия. В един момент обаче, тя просто решила, че е време да спре да се подлага на това мъчение,в опит да се впише в нечий представи за привлекателност.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

Ослепителната Ашли Греъм стана известна като първия плус сайз модел, който проби в модния бизнес. Тя вече се е появявала на кориците на известни модни списания като британския Vogue, Harper's Bazaar, Glamour.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

#StayStrong @thelovemagazine #loveadvent Day 2 @kegrand @bitton

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Dec 2, 2017 at 11:34am PST

36-годишната британска певица Джема Колинс, която се срина от подиума по време на обявяване на победителите на BBC Radio 1 Teen Awards.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)

Плюс сайз моделът Табрия Мейджърс се прочи с пародийната си фотосесия, в която показа как изглежда бельото на Victoria's Secret, ако е облечено от жена с по-пищни форми. С това тя иска да покаже, че не е нужно непременно да сте слаби, за да сте красиви.

Десетте най-пищни дами, по които светът полудя (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо го отворих

    192 27 Отговор
    Ще развалите новата година на хората...

    Коментиран от #6, #53

  • 2 РУМЕН

    123 28 Отговор
    ГАДОСТИ!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Танас

    100 22 Отговор
    Танас не сака а се бори с меци ! Най - му е арно, коги фане некоа малка мома с една рука през кръсто, а с друга я подпре по дупето, а оно му пълне шепата ! Не сака сумистки на рингот !!!
    Ай наздраве и.....умната !!!
  • 5 ДЕДО ВЛАДИКА

    102 18 Отговор
    Мислех ,че от очилата изглеждат дебели, но като ги свалих- пак са дебели ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Било

    73 21 Отговор
    Олеее тия са полудяли.Къде видяха поне малко хубаво
  • 8 Гост1212

    59 17 Отговор
    Тея по един чувал брашно трябва само да им намериш дупките... Дебели, дебели,ма що си врат сланините на хората в очите? И те кат ония ... вегани и ЛГБТ - никой не ги тормози, ама дай ние да си ги показваме и оплакваме... Ай наздраве... и дано до нищо подобно не се събуди нито един от тук пишещите и четящи- чак толкова грешни не вярвам да има! :) Весело посрещане на всички...
    P.S. Иначе я редите малко Вени, ама сега чакате да путне нещъ, че да оправи вкуса в устата! :)
  • 9 ЭФЪПФ

    59 24 Отговор
    АМА КАКВА Е ТАЗ СЛАНИНА КАКЪВ Е ТОЗ ЦЕЛУЛИТ.
    МА ТО И НА 5 ВОДКИ СА ОТБЛЪСКВАЩИ.
    СТАВАТ САМО ЗА ДЕБЕЛАРИУМА
  • 10 Лост

    60 35 Отговор
    Дебело влагалище- няма! Всички са еднакви, даже тез са по- тесни и кефа е по- голям!

    Коментиран от #54

  • 11 Омерзен

    52 27 Отговор
    ОТВРАТ !!!
  • 12 Бесен Язовец

    50 28 Отговор
    Заводи за л...а са това
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Vasik Atanasova

    57 16 Отговор
    някой са хубави
    други просто са болни момичета и са за съжаление

    Коментиран от #15

  • 15 Бесен Язовец

    21 20 Отговор

    До коментар #14 от "Vasik Atanasova":

    А ти от кои си?
  • 16 Мечо Грух

    44 18 Отговор
    Е толкова много алкохол, не мога да изпием...
  • 17 PlimP

    47 17 Отговор
    ех, да бяхте толква прями и спрямо жените ви или тaм номерът няма да мине :D:D:D
  • 18 Супер тлъсти

    45 16 Отговор
    Тези са категория сумо.И кое е хубавото на тези накатени увиснали сланини? Да лицето на 2 от жените е хубаво и не са чак толкова дебели, ако свалят 15 кг ще бъдат доста секси.Но другите са като тлъсти моржове.
  • 19 Гостенка

    36 12 Отговор
    Предпочитам по-слабите въпреки,че съм жена. Както и мъжете с хубави тела и коса. Ще бъде ужасно да плеснат на някое списание някой оплешивяващ дебелак с шкембе или криви зъби
  • 20 Облака

    24 20 Отговор
    Какви са тия свине
    Съжалявам че го отворих
  • 21 БайТози

    22 15 Отговор
    Танасе ЧНГ.Ний крави не е....м.

    Коментиран от #22

  • 22 Танас

    13 9 Отговор

    До коментар #21 от "БайТози":

    И на теб , комита ! Живи и здрави... и корави, ма ти знаш кви моми аресуваме...ке ги ....таковаме де !)))))))))
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Plovdiv

    19 7 Отговор
    Трябваше за разнообразие да включите и Венци Стефанов...
  • 25 Иван Господинов

    23 15 Отговор
    Тия в коя зоологическа градина живеят да има занеса 5 чувала ярма, че ми останаха а заклахме прасето и ще идат зян
  • 26 Чичо

    20 15 Отговор
    Това може само в кратуните на смахнати американци да се роди. Извън всякакви естетически норми са тия разплути туловище!
  • 27 Не съдете

    45 8 Отговор
    Я стига бе хора, гадни,дебели биле. Знаете ли колко жени се чувстват отвратително, че не са като останалите Барбита слаби и перфектни, никой не избира как да се роди. Това е мазохизъм да пазиш някакви диети и да ходиш по фитнесите като гламав за да те приемат хората. Тези жени са за пример, защото не се срамуват от това което са и дават пример на останалите жени, които са по едри да не се нараняват с глупави стириотипи и да не се самосажаляват. На морето гледам половината мъже с гърди по-големи и от на жените си, целят плаж с моржове, тука си тъпчат кебапчетата и решили да пишат " пожелавам на никой да не се събуди до такова нещо"
  • 28 онзи

    32 16 Отговор
    Няма грозни жени,има импотентни мъже.
  • 29 Шаран БГ

    32 3 Отговор
    Хора разни: големи-малки, дебели-слаби......
    Големината, че и пълнотата, не е порок. Лошото е, когато пълнотата не е продиктувана от природата, от същността и костния скелет на индивида, а е резултат от неправилен начин на живот плюс неспирна лакомия. Огромното тяло иска голямо и мощно сърце, което да го "храни". Докато е млад , пълния човек не усеща,не разбира, дори и не се замисля за неуморния каторжен труд на собственото си сърце.Трагедиите не закъсняват много - само 20-30 години!!
    Знаем теорията на шопа за продължителността на човешкия живот. " Дебелия тежи, тежи, тежи на земята - тя се отваря и го прибира , а слабия си припка по нея, земята даже не го усеща....И той си живее...... "
  • 30 саксана от омортаг

    20 12 Отговор
    как може да публикувате тез бъ4ви не знам ...тежат по 90 кила и на горе кой свят покориха кое по то4но...жорналя моля ви тея стрини са за кухнята да готвят да пекат пуржолиииии да 4истят и метът
  • 31 Здравен работник

    9 7 Отговор
    бОЛНИ, По болни и много болни както и друго яче да ги наричате тези жени са такива и трябва да се лекуват.
  • 32 гост

    16 8 Отговор
    В природата подобни деформирани неща няма как да има защото няма да оцелеят и седмица, само в човешкият уродлив свят някой сметнал че трябва тези да се показват та да вземат и другите като тях вътрешно да се успокоят и да спрат да спортуват да пазят диета и да се хранят здравословно.
    Прогнил свят това е.
  • 33 Гостенин

    15 2 Отговор
    Далеч съм от мисълта за джезве с кокали.
  • 34 Гост 69

    27 9 Отговор
    Екстра са си жените... какво ги хулите. А някоя клечка с изкуствени цици, като се разчепе на снимките, всички и се възхищават!!! По-добре естествено дебела, отколкото изкуствено слаба. Давай батьо ръцццццц
  • 35 Естет

    21 6 Отговор
    Нещо естетиката не я виждам, ще трябва да ни дадете и нов софтуер да презаредим кое е красиво и кое не. Само като си представя едни 155кг. да ме яхнат отгоре - че аз съм си заминал. Добре е че не се срамуват, но според мен са нарушили много природните закони- как ще стане майка една 155кг. жена - колко ще качи до 250 ли? А като тръгнем семейно на поход в планината ???? Айде стига глупости...жени, майки - това е изтървана работа.
  • 36 Бррр

    14 8 Отговор
    Това е новият стандарт за жена в щатите,не разбирате ли!
  • 37 хахаха

    20 8 Отговор
    Инструмента требе да ми е 50см за да премине половината разстояние от сланина...

    Коментиран от #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Tate

    3 4 Отговор
    Бегааааааааааммммммммммммммммммммм с 10000 км/ч
  • 41 ТОЧКАТА

    5 5 Отговор

    До коментар #37 от "хахаха":

    НЕ се бъркай в божиите работи!!!Той е предвидил всичко!!!!!.../може да използваш езика си/той сигурно има 50см....без злоба/.
  • 42 ????

    6 4 Отговор
    Питам се какъв ли к.р трябва да имаш,че да се справиш с тези огромни гъ.яги,магарешки може би?! То бива,бива ама Тея са съде газ и бозчи!
  • 43 Тираджия

    12 2 Отговор
    Абе за всеки влак си има пътници, със сигурност са мечта за някой. Аз лично харесвам сочни жени, ама при някой от тези всичко е в повече.
  • 44 Байо

    7 5 Отговор
    Иска си майсторлък а големите майстори работят на голям тезгях.
  • 45 Гост

    1 2 Отговор
    Сигурно журналистите от fakti.bg и тия са една марка само дето тия изскарват пари с фотосесии а журналистите с техните глупости
  • 46 Ние вие той

    11 1 Отговор
    Екстра са имат си любовни дръжки. Истинския мъж не обижда дамите. Много от пухкавите дами имат голямо сърце, и са много нежни и добрички по душа.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Специалист

    4 3 Отговор
    НА ТИЯ ТРЯБВА ДА ИМ СЛОЖАТ КАТАЛИЗАТОР НА АНУСА
  • 51 Дедовладика

    4 2 Отговор
    Ох на дядо...!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Луд

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Защо го отворих":

    Въпроса е как не ги е тръшнала африканската чума
  • 54 Да..

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лост":

    И края винаги е един и същ!🤓
  • 55 Age

    2 0 Отговор
    От изброените единствено Ашли Греъм и Табрия Мейджърс са plus size красавици.
    Другите са симпатични, но не стават за plus size модели.

    Коментиран от #56

  • 56 Age

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Age":

    А, забравих.
    Дани Мораеш и Кандис Хъфин също са красиви.
  • 57 Свирещия анус

    1 0 Отговор
    Тия като пардат фръгат фини прахови частици, мани...
  • 58 Нов

    1 0 Отговор
    Не са красиви ама тия къде ни ги навират по реалитита силиконки като Мегз и темподобни да не би да са по хубави а със сигурност и по тъпи.