Last news in Fakti

5 Януари, 2018 11:08 6 514 3

Амбър Хърт и Илон Мъск заедно в новогодишната нощ (СНИМКА)

  • амбър хърт-
  • актриса-
  • илон мъск-
  • ваканция-
  • празници-
  • нова година-
  • новогодишни празници-
  • заедно

Бившата съпруга на Джони Деп и собственикът на Tesla бяха на обща ваканция в Чили

Амбър Хърт и Илон Мъск заедно в новогодишната нощ (СНИМКА) - 1
Снимки: shutterstock

Американската актриса Амбър Хърд и милиардер Илон Мъск са прекарали новогодишните празници заедно. Дали обаче, са се целунали, когато часовникът е ударил полунощ на 31 декември?

Като че ли раздялата между актрисата и изобретателя, която двамата обявиха през август, е била само временна и сега са решили да възобновят своите интимни отношения. За това намеква общата им новогодишна ваканция в Чили, пише американското издание US Magazine.

Двамата са били забелязани да вечерят с приятели в ресторант El Taringa в Сантяго. На снимката, която се появи в Instagram и Facebook страниците на заведението се вижда и братът на изпълнителния директор на Тесла — филантропът Кимбъл Мъск.

Местните медии твърдят, че 31-годишната Амбър Хърт и 46-годишният Илон Мъск да посетили и един от Великденските острови, за да се разходят сред прочутите гигантски каменни глави.

В своя Instagram профил холивудската звезда публикува снимки, на които е застанала на брега на морето, а текстът към тях гласи: "Моят вариант на зимна ваканция".

My kind of winter holiday

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Dec 29, 2017 at 2:07pm PST

Нито един от двамата не е коментирал информацията за евентуалното им събиране, която таблоидите публикуваха.

Преди тази неочаквана обща ваканция до южноамериканската страна, 31 годишната актриса и 46-годишният изобретател за последно бяха забелязани да закусват заедно на 16 ноември, а след това на 21-ви декември папараци заснеха целувката, която Мъск дал на Хърт, след края на приятелски обяд е Лос Анджелис.

Въпреки това, източници, близки до двамата, твърдяха, че отношенията между тях са само приятелски и нито един от двамата не смята да вади от пепелта романтичната им връзка.

Но дали общата им новогодишна ваканция не е знак, че двойката е променила решението си?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    2 0 Отговор
    А после се изплющяха
  • 2 смятай

    1 0 Отговор
    и после и показа на теслата дръжката
  • 3 некойси

    0 0 Отговор
    Дали са похапнали морски свинчета?