Last news in Fakti

8 Януари, 2018 20:45 3 919 2

Влюбен миньор загуби живота си след спор за жена (ВИДЕО)

  • русия-
  • убийство-
  • кавга-
  • спор-
  • изневяра

Млад миньор от руския град Кемерово решил да посети любимата си по-рано от очакваното, но вместо нея, го посрещнали група мъже.

Мъжът се върнал по-рано от работа и посетил апартамента на възлюбената си, но вместо тя да му отговори мъжки глас го посъветвал да си тръгне от домофона на момичето. Тя така и не се появила и не казала нищо. Мъжът не се отказал и отвърнал на другия мъж в дома на жената да излезе навън, за да се разберат като мъже. Само че от жилищната сграда излязъл не един, а цяла група мъже, които явно били на гости на девойката.

Любовникът казал на миньора, че отношенията между него и любимата му вече са приключили и ще е най-добре за него да си тръгва. По време на разправията групата мъже, която била в сградата излязла навън и започнала да преследва руснака. Един от нападателите стрелял в лицето му с травматично оръжие и сега пострадалият се намира в реанимация в кома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    7 7 Отговор
    Какво е това травматично оръжие?
    Там виновника ще си получи заслуженато?
    Ние тук да му мислим с нашата правораздавателна система.
  • 2 Баче Кико

    2 0 Отговор
    Горкият,пордата жертва на ко---те.

    Травматичното оръжие стреля с гумени топчета,разрешени са в Русия.