11 Януари, 2018 15:21 6 196 4

Издирват мъж с нахапан пенис

  • южна африка-
  • изнасилване-
  • жертва-
  • пострадала

Издирва се мъж, обвинен в изнасилване. Жертвата нахапала пениса му в опит да се защити

Полицията в Република Южна Африка издирва мъж, обвинен в сексуално посегателство. Странното е, че жертвата на насилника нахапала пениса му, защото се опитвала да се защити и да се измъкне на изверга, предава Франс Прес.

Пострадалата жена била бременна и пътувала на автостоп в провинция Мпумаланга в северозападната част на страната, заедно с 5-годишния си син. Спрели двама мъже и я качили в автомобила си. Тогава един от мъжете я изнасилил пред детето ѝ, като я заплашил с нож. Но жертвата успяла да ухапе интимните части на насилника, който избягал.

Полицията предупредила всички медицински заведения в околността да сигнализират, ако пред тях се представи пациент със споменатите наранявания.

В РЮА статистиката с изнасилванията е потресаваща. Там годишно се регистрират около 40 хиляди случая, но едва при 10 на сто от случаите се стига до осъдителна присъда за сексуалните насилници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баче Кико

    16 0 Отговор
    И на мен една се опита да ми го отхапе,добре че съм с бързи рефлекси.

    А аз нищо лошо и против волята и не правех.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Obay

    7 2 Отговор
    Еххх Събинче, спечели ме като най големия ти фен,с тая статия!!!
    Все си мислих че има един,двама във вашата медия,по-сериозни,които избягват сексуални,теми...Щото много пошло..То е ясно че света се върти около секс и кинта...
    Ама дай малко по духовни,темички с притчите наистина се справяше добре....
    Сега с тея теми...Малко като колежката Вени
  • 4 Ники

    1 0 Отговор
    Мен една такава кака пробва да ми го отхапе ама замалко да си потроши зъбите