Last news in Fakti

12 Януари, 2018 14:25 7 710 8

Венета Райкова: Не се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев

  • венета райкова-
  • папараци-
  • водеща-
  • юксел кадриев-
  • развод-
  • дело-
  • съд

Водещата опроверга участието си в "хитрите схеми", в които я вкарват недоброжелатели

Венета Райкова е изплатила напълно обезщетението в размер на 30 000 лв., което съдът постанови в полза на Юксел Кадриев.

Водещият заведе дело срещу русата си колежка заради нейно интервю с бившата му съпруга. След финалното решение на съда се оказа, че Венета трябва да изплати иска му в размер на 30 хиляди, пише Woman.bg.

От неин пост във Фейсбук става ясно, че водещата се е издължила на Юксел. Тя даже публикува снимка от премиерата на книгата си "Вендета", а сред феновете на Венета се наредил не кой да е, а адвокатката на Юксел - Милена.

"12.10.2017г. - черно на бяло - "с много обич и 30 хиляди лева"!! Хубаво посвещение ми се получи!! Винаги си плащам сметката!! Дори, когато не е моя!! Няма човек, който да каже, че му дължа и една стотинка днес!! А когато подписвам книгите си, никога не знам коя адвокатка ще се окаже фен на творчеството ми".

Това публикува Венета в профила си в социалните мрежи в деня на премиерата на "Вендета" през м.г., а от снимките става ясно, че книгата е подарък за Милена, с която явно са се запознали по време на делото.

Венета публикува и снимка с Милена и съпруга й, които бяха част от гостите на представянето на "Вендета" .

Днес, 11 януари, водещата на "Папараци" отново заяви, че сумата е изплатена и опроверга слуховете от зложелатели, които я обвиняват в "хитри схеми". Райкова заяви още, че разводът й няма нищо общо с делото:

Ето го и текстът на цялата публикация:

Приятели, днес сайтове ме обвиняват в "хитри схеми" - че се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев!! Това е лъжа и всеки, който продължава да я разпространява ще бъде осъден.

Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври!! изплатих 30 хил. лв. и запорите бяха махнати веднага.

Венета допълва, че въпреки слуховете не тя, а на нея й дължат парична сума по дело. Водещата съди Евгени Минчев за 15 500 лева.

"И още нещо - не само, че не дължа пари по дела, а на мен ми дължат!!! Осъдих Евгени Минчев окончателно и той ми дължи към 15 500. Адвоката му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да плати само половината сума и да прекрати делото срещу мен.

Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на "Биг Брадър" за участието си през 2014г, където според него съм го нарекла "ниска топка". Аз се съгласих да ми плати само половината сума на която го осъдих, защото не парите са били водещия ми мотив да го осъдя. Но до този момент пари от Евгени Минчев не съм получила", пише тя.

"Пак да го кажа ясно за медиите - истината е такава, че аз пари не дължа на никой, а на мен ми дължат! И спрете да пишете лъжи за мен, заради които ще се видим в съда!!"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко

    9 7 Отговор
    Защо се развеждат, толкова хубава двойка са с Тишо!

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жалко":

    Сигурно са станали тройка 😀😀😀😉
  • 3 Жана Попова

    3 3 Отговор
    Време е да изчезнеш от медииното пространство и да престанеш с твоя лелкински манталитет не ни интересуваш!
  • 4 Само минавам

    5 3 Отговор
    Венето, ти си напаст, за нищо не ставаш. Евгения Банева е бяла и добра в сравнение с теб.
  • 5 Гост

    5 1 Отговор
    Ех Венче... много те харесвам, най хубавото миньонче си ти, ама си умна като на агнето майката
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шматка

    1 1 Отговор
    С тия вежди не я харесвам.С другите беше върхът
  • 8 незнайко

    3 0 Отговор
    Тишо не заслужава такава жена и той го знае ! Ще се помъчи да и той да и измъкне пари, това е.