Last news in Fakti

15 Януари, 2018 15:08 2 700 3

Участничка в конкурс за красота пламна на сцената (ВИДЕО)

  • конкурс-
  • красота-
  • пожар-
  • огън

Участничка в конкурс за красота в Салвадор избухна в пламъци на сцената, докато се представяше. Красавицата излезе на сцената на конкурса по пищен тоалет, който включваше голямо украшение за глава от пера.

Видео от инцидента, заснето от посетител в публиката, стана ужасно популярно в мрежата.

Преди обаче тя да излезе на сцената, се вижда, че на нея стоят артисти с факли и всеки наблюдаващ може да предположи какво ще се случи. В момента, в който тя преминава до единия от артистите украшението на главата ѝ пламва, а красавицата дори не го усеща в първия момент. Към нея започват да тичат хора и да потушават пламъците на главата ѝ.

От видеото се вижда, че тя не е пострадала, защото огънят е изгасен преди да стигне до нея. Огнеборците се справят с него навреме. Ето и видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЕДО ВЛАДИКА

    22 0 Отговор
    Простотията не ходи по гората.
  • 2 Vulpes

    19 0 Отговор
    Манекенката не била пострадала.....аз като гледам я убиха от бой,ама тя явно носи на много,затова не е пострадала!
  • 3 JEEP

    0 0 Отговор
    Тия с лопатата да я бяха загасили. Олигофрени